Studiejob, Netværk & ErfaringSådan vælger du
det rigtige studiejob
Dit CV, Din ansøgning & JobsamtalenHusk også:
Dine rettigheder

Student worker, Group Finance

Student worker, Group Finance Randers SV Do you find finance, accounting, and data interesting, and do you want t…

Studentermedhjælper - Viby J.

Studentermedhjælper - Viby J. Har du en energi, som smitter, og et solidt servicegen? Trives du med administrative opgaver? Og er du psykologistuderende?Som…

HR-assistent

HR-assistent Holstebro Leder du efter en administrativ HR-stilling, hvor du kan udvikle dig både fagligt og perso…

Student Assistant for BioMar Group Sourcing

Student Assistant for BioMar Group Sourcing Aarhus C Do you want to learn how sourcing plays an important role in…

Studentermedhjælper til lettere kontrolopgaver indenfor refusion af udbytteskat

Studentermedhjælper til lettere kontrolopgaver indenfor refusion af udbytteskat Højbjerg Er du på udkig efter et…

Personal Shopper

Personal Shopper Horsens eller Skanderborg Vil du med på CHANGEs mission om at få vores kunder til at føle sig go…

Mægler til kriminalforsorgens forebyggelses- og mæglerkorps

Mægler til kriminalforsorgens forebyggelses- og mæglerkorps Som mægler i kriminalforsorgens interne forebyggelses- og mæglerkorps vil du få et indgående ken…

Studentermedhjælper til Århus

Studentermedhjælper til Århus Vi søger 3 studentermedarbejdere med opstart hurtigst muligt, til vores kontor i Århus. Stillingerne er lokaliseret i vores af…

Assistancekoordinator på SOS Internationals vagtcentral

Assistancekoordinator på SOS Internationals vagtcentral Aarhus N Vi søger nye kolleger til vores nationale og int…

Studiejob, ILVA Sabro (Aarhus)

Studiejob, ILVA Sabro (Aarhus) Sabro Er du på udkig efter et studiejob, hvor din passion for at levere enestående…

Timelønnet underviser fra Region Syddanmark, Nord- og Midtjylland

Timelønnet underviser fra Region Syddanmark, Nord- og Midtjylland Lige nu søger vi dygtige og engagerede timelønnede undervisere, der kan varetage undervisn…

Grafisk studentermedhjælper

Grafisk studentermedhjælper Tilst Er du passioneret omkring grafisk design og sociale medier? Ønsker du at bidrag…

Communication Intern hos ILVA til efteråret 2024

Communication Intern hos ILVA til efteråret 2024 Sabro Har du fået fyldt din rygsæk med den nyeste viden indenfor…

Deltidssælger til ILVA Holstebro

Deltidssælger til ILVA Holstebro Holstebro Breder smilet sig hos dig, når du tænker på boligindretning og salg af…

Praktik i Projektledelse

Praktik i Projektledelse Nykøbing Mors Er du den, der altid har styr på detaljerne, uanset om det er den årlige v…

Bliv privat lektiehjælper – et unikt studiejob eller deltidsjob

Bliv privat lektiehjælper – et unikt studiejob eller deltidsjob Hjælp elever i folkeskolen og på gymnasietGoTutor søger lektiehjælpere, som er studerende på…

Studentermedhjælper til Marketing

Studentermedhjælper til Marketing Hedensted Er du studerende med lyst til at komme tættere på erhvervslivet genne…

Deltidssælger til vores nyrenoverede bolighus, ILVA Herning

Deltidssælger til vores nyrenoverede bolighus, ILVA Herning Herning Breder smilet sig hos dig, når du tænker på b…

Studiejob - Researcher

Studiejob - Researcher Risskov Kunne du tænke dig at blive en del af et veletableret rekrutteringshus i Aarhus? E…

Studentermedhjælper med interesse for Miljø og Bæredygtighed

Studentermedhjælper med interesse for Miljø og Bæredygtighed Viby J Er du en engageret og systematisk studerende…

Studiejob

Find det perfekte studiejob

Her hos Studenterguiden har vi samlet de nyeste og mest relevante jobmuligheder for dig som er studerende, så du har mulighed for at finde det perfekte studiejob.

I denne sektion om Studiejobs kan du finde et utal af forskellige studiejobs fra Aarhus, med rig mulighed for at finde et der passer lige præcis til dine kompetencer og præferencer.

Som studerende kan det være svært at holde et stramt budget, og få det hele til at løbe rundt. Derfor er det en rigtig god ide at have et studiejob ved siden af læsningen. Udover de ekstra penge på kontoen, kan det være rigtig godt at have et relevant studiejob stående på CV’et. Med et godt studiejob åbner du op for flere muligheder. 

 

Masser af muligheder

Vi sørger for at holde siden opdateret med de nyeste studiejobs, og der vil derfor hele tiden være rigtig mange muligheder for at finde et fedt studiejob. Derfor anbefaler vi her hos Studenterguiden, at du indskrænker din søgning. Hvis det er en af de større studiebyer du søger job i, så vælg den by du vil fortrække at arbejde i, og vælg derefter om du søger Studiejob, Praktik/Graduate eller en Fuldtidsstilling/Vikariat. Hvis du er åben for at arbejde i hele landet, kan du vælge Hele Aarhus i stedet for en specifik by, og så er det bare om at gå på opdagelse. Du kan både finde jobs fra store og små virksomheder, jobs med mulighed for nattearbejde og fleksible tider, stillinger der kræver mange kompetencer og meget mere. Så uanset hvad du søger, så skal du nok finde noget der falder lige i din smag og interesse. 

Der er skam også muligheder for dig, der er ved at være færdig med en kandidatuddannelse. Her kan du nemlig finde forskellige trainee forløb, spændende graduate programmer og tiltrækkende kandidatjobs der kan være med til at sætte gang i din fremtidige karriere og kaste dig ud i det eventyrlige erhvervsliv.

 

Vær godt forberedt

Det er altid en god ide at være velforberedt, specielt når det handler om at søge job. Før du kaster dig ud i at finde det perfekte studiejob, kan du læse lidt om hvordan du bærer dig af. Her på siden har vi gjort det muligt for dig at læse lidt om hvordan du finder et godt studejob, hvad du skal huske inden du søger, hvad der skal stå i dit cv, og mange andre gode fif, så du er klar til at kaste dig ud i jobsøgningen. Tjek de fire kategorier, og se om du ikke kan få et skub i den rigtige retning, så du kan være helt forberedt til din kommende jobsøgning.

 

Studiejob, Netværk og Erfaring

Læs lidt om fordelene ved at have et studiejob. Det er ikke kun økonomien der får glæde af et job – du får også arbejdserfaring og muligheden for at udvide dit netværk. Det er de færreste der får ønskejobbet lige efter de er færdiguddannet, men det skader jo ikke at kæmpe for det allerede som studerende. Med et relevant studiejob og noget praktisk erfaring kan du komme rigtig langt, når du engang skal på arbejdsmarked. Hvis du får et relevant studiejob, skaber et stærkt netværk og knokler med dit studie, så skal du nok nå langt, og så er udsigterne til drømmejobbet måske ikke så tossede. Det gælder om at gre sig selv attraktiv overfor kommende arbejdsgivere. Læs om hvordan du får et godt netværk, brugbar praktisk erfaring og et relevant studiejob der pynter på Cv´et.

 

Sådan vælger du det rigtige studiejob

Du tænker måske, at du bare skal ud og have et studiejob hurtigst muligt så du kan betale din husleje, men der er flere ting du bør overveje inden du siger ja til et job. Lønnen kan for nogle være afgørende, for at alle udgifter kan betales, men når du skal vælge det rigtige studiejob, bør du også tænke på den erfaring og de kompetencer du kan få ud af jobbet. Under ”Sådan vælger du det rigtige job” kan du læse lidt om det, som titlen selvfølgelig antyder – hvordan du vælger rigtigt. Dette er oplagt for dig der ikke har haft et studiejob før og måske lige bør sætte nogle ord på dine fremtidige mål. – hvad vil du gerne opnå med dit studiejob?

 

Dit CV, Din ansøgning og Jobsamtalen

Din kommende arbejdsgiver søger noget helt specielt, og selvom du måske er fuldt ud kvalificeret, så nytter det ikke noget, hvis du ikke kan vise, at du er den rette til jobbet. Et CV og en ansøgning skal vise hvem du er, hvad du kan og hvorfor du søger lige præcis dette job. Hvis du ikke kan kommunikere dine evner, så er det svært at få job, uanset om det er et studiejob eller en fuldtidsstilling. Hvis du synes det trækker tænder ud at skrive CV og ansøgningen, så kan du lige læse dig til nogle gode tricks her, inden du kaster dig ud i det. Du kan også få et indblik i hvordan du forbereder dig til selve jobsamtalen, og hvilke overvejelser du bør gøre dig, inden du kaster dig ud i et job.

 

Husk også: Dine rettigheder

Måske tænker du, at det ”bare” er et studiejob, men derfor bør du ikke glemme dine rettigheder. I mange tilfælde gælder nogle helt specifikke regler og der er visse ting du har krav på, selvom det ”kun” er et studiejob. Som for eksempel bør du have en ansættelseskontrakt, som er underskrevet af både dig og din arbejdsgiver. Denne kontakt er din sikkerhed på arbejdspladsen, så sørg for at læse den godt i gennem. Her kan du læse lidt om, hvad du bør have styr på i forbindelse med din ansættelse, og hvilke krav og rettigheder du kan have til din arbejdsplads og arbejdsgiver. Det er altid godt at have styr på, hvad du har ret til.

 

Tilføj et studiejob:

Her i Studenterguiden.dk's sektion med studiejob finder du de mest interessante og populære studiejob. Er du ejer af en virksomhed, som søger studerende til studiejob, eller færdige kandidater til fuldtidsjob, og kunne du tænke dig at få et opslag på Studenterguiden.dk?

Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: 44 40 81 78 eller via e-mail: salg@studenterguiden.dk, hvor du uforpligtende kan få mere information om annonceringsmulighederne på Studenterguiden.

Det synes brugerne om vores jobsektion

★★★★★
5 5 1
Great job. It is really one the easiest ways to search for a job.

★★★★★
5 5 1
Job sections are well made....

★★★★★
5 5 1
Jeg er tilfreds, men har ikke brugt studenterguiden.dk særlig meget, så jeg har ikke så stort et grundlag at vurdere på.