Pizza Top


Sprøde og lækre pizzaer i Kolding. Det finder du hos Pizza Top. Her er pizzaen den helt store stjerne, men menukortet byder også på amerikanske burgere, friske salater, delikate pastaretter, knasende nachos, lækre pitabrød og durum samt smagfuld grillmad såsom pølsemix, nuggets og pommes frites.

Pizza Top ligger på Låsbygade 29 i Kolding, få minutters gang fra den skønne Slotssø og det berømte Koldinghus, som blev grundlagt helt tilbage i 1200-tallet. Der er ingen tvivl om, at Pizza Top er gode til at holde på deres kunder, de fortæller nemlig, at har de først fået pizza fra Pizza Top, så bestiller de kun derfra efterfølgende. Den gode service og fantastiske pizzaer er altid i top, og leveringen lyn hurtig.

På menukortet finder du et stort udvalg af de lækre pizzaer, de klassiske italienske pizzaer fås i 3 forskellige størrelser, den almindelige, familie og mega. Du kan bestille din pizza med dobbelt bund, og er du til endnu mere bund, kan du også bestille den gode amerikanske deep pan pizza, som er lavet i en form. Er humøret til en indbagt pizza, fås disse som almindelig indbagt, halv indbagt eller dobbelt indbagt. Der er sjove pizzaer og burger til børnene, og et godt udvalg af iskolde drikkevarer til at fuldende måltidet.

Pizza Top leverer gerne maden hjem til dig, så tøv ikke med at bestille.

Pizza Top
Adresse

Låsbygade 29
6000 Kolding


Åbningstider

Mandag - fredag: 16.00 - 21.15
Lørdag - søndag: 13.00 - 21.15


Website

Pizza Top's websitePizza Top