Østerport Trafikskole


Tag kørekort hos en af Danmarks største køreskolekæder: Trafikskolerne.dk

At tage dit kørekort hos Østerport Trafikskole er ligeledes ensbetydende med en stor frihed og fleksibilitet. Østerport Trafikskole er nemlig en del af en af Danmarks største køreskolekæder : Trafikskolerne.dk.

De forskellige afdelinger tilbyder teoriundervisning flere gange dagligt, og da du ikke er afhængig af et hold, kan du frit vælge hvor, hvornår og hvor ofte du tager dine teoritimer. Du kan på den måde selv "speede" din kørekortundervisning op.

Østerport Trafikskole sælger ikke nødvendigvis byens billigste lovpakke til kørekort - da køreskolen lægger vægt på den endelige pris på kørekortet. 

En billig kørekortspakke kan vise sig at blive den dyreste, hvis ikke der kan tilbydes dygtig og kvalificeret undervisning, som giver dig det bedste udbytte, de nødvendige kompetencer og forhåbentlig en bestået køreprøve og teoriprøve i sidste ende.

Hos Østerport Trafikskole finder du engagerede kørelærere, der står klar til at give dig en tryg og god oplevelse, når du skal ud på vejene i bilen, samt og lære om færdselsreglerne. Ligeledes har Østerport Trafikskole undervisningsmateriale af højeste kvalitet, så du sikres de bedste hjælpemidler og redskaber, der skal hjælpe dig frem til kørekortet.

Hos Østerport Trafikskole er fleksibiliteten og friheden ligeledes i højsædet. Undervisningen foregår uden hold, så du bestemmer derfor selv, hvornår du vil tage undervisningen. Du kan ligeledes selv vælge, hvor du vil modtage undervisningen, da den udbydes hos fem centralt placerede køreskoler i København - så det at tage et kørekort, er ikke længere ensbetydende med sene aftener og aflysninger af arbejde eller undervisning. Med Østerport Trafikskole kan du passe teoriundervisningen og køretimerne ind i en ellers travl hverdag. 

Østerport Trafikskole tilbyder en gratis introaften inden du starter på køreskolen, således du har mulighed for at "snuse" lidt til stoffet inden du begynder.
Du behøver ikke at melde dig til - mød blot op.




Adresse

Oslo Plads 2
2100 København Ø


Kontakt info

Telefon: 77 77 75 55


Website

Østerport Trafikskole's website



Østerport Trafikskole
Østerport Trafikskole
Østerport Trafikskole