Microsoft Danmark

Microsoft Danmark


Uanset hvor i verden du er fra, ligger din fremtid måske i Microsoft i Danmark.  Du har mange muligheder for at gøre karriere hos os. Hvad enten du ønsker at være en del af vores hovedkontor eller udforske dine muligheder på vores udviklingscenter i Vedbæk.

Som studerende har du en bred vifte af karrieremuligheder i Microsoft:

  • Studentermedarbejder
  • Trainee
  • Afhandling og Ph.d
  • Internship
  • Forskningsprogrammer

Earn While You Learn

Vores Earn while you learn-program giver dig mulighed for at videreudvikle dine kompetencer og få en erhvervserfaring, der kan give dig et værdifuldt forspring i din fremtidige karriere.  Som led i Earn while you learn arbejder du omkring 15 timer om ugen hos Microsoft, samtidig med at du passer dine studier.

For at blive studentermedarbejder hos Microsoft Development Center Copenhagen må du have stærke tekniske færdigheder og være dygtig til engelsk.  Du har sandsynligvis studeret datalogi på et dansk eller et svensk universitet.  Din stærke tekniske kunnen bygger på akademisk erfaring, tidligere praktik eller erhvervserfaring.  Ikke mindst afslutter du dine studier om senest et år. 

At blive studentermedarbejder hos Microsoft Danmark kræver stærk faglighed, passion og potentiale. Du læser typisk handel eller ingeniørvidenskab på et dansk eller et svensk universitet og har udvist akademiske færdigheder, passion og potentiale.  Dit primære fokus er inden for salg, markedsføring eller rådgivning.

Students looking at laptop.

Ansøg nu

Ledige stillinger annonceres på vores hjemmeside eller på dit universitets hjemmeside. Husk, når du sender din ansøgning, at vedhæfte dit CV, skolepapirer/karakterer samt et følgebrev, der beskriver dine kvalifikationer og tekniske interesseområder.

Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til vores rekrutteringsteam på mdcc@microsoft.com eller MSDKJOBS@microsoft.com.

Trainee

Som trainee har du mange muligheder for at gøre karriere hos os. Hvad enten du ønsker at være en del af vores hovedkontor eller udforske dine muligheder på vores udviklingscenter i Vedbæk.

MACH - uddannelse, job og karriere
Mach Logo
Hvert år rekrutterer Microsoft Danmark dygtige og passionerede mennesker til vores trainee-program: MACH (Microsoft Academy for University Hires).  Det er et intensivt 12-24-måneders program, som giver nyuddannede kandidater og overbygningstuderende en unik mulighed for at videreuddanne sig og forberede sig til en spændende karriere inden for salg, marketing eller teknik.
 I løbet af programmet giver vi dig de teoretiske og praktiske færdigheder, som du har brug for til at supplere dine akademiske resultater.  Vi sikrer også, at du har den nødvendige forretningsforståelse for at gøre en reel forskel på højeste niveau.  Når du har fuldført MACH, vil du være klædt på til at udtrykke dig overbevisende, du vil være i besiddelse af de nødvendige værktøjer til at påtage dig enhver udfordring, og du vil være i stand til at levere løsninger, som har betydning for menneskers tilværelse verden over.
 Hvis du brænder for teknologi og har stærke interpersonelle kommunikationsevner, er det dig, vi søger.  Du er en strategisk tænker og forstår at skabe balance mellem din egen kreativitet og arbejdet i teams. Sidst men ikke mindst har du stor fokus på kunder og partnere. Mød en MAC
 
IAESTE
Microsoft Development Center Copenhagen arbejder tæt sammen med The International Association for the Exchange of Students for Technical Experience (IAESTE).  Vi tilbyder etårige kontrakter, som giver dig mulighed for at realisere din drøm om en tempofyldt karriere inden for softwareudvikling.
 Du kan se frem til en ægte multikulturel oplevelse, hvor du vil mødes og arbejde sammen med unge professionelle fra hele verden.  Du kan også se frem til at nyde godt af de mange fordele ved at være ansat i Microsoft.  Du behøver ikke at kunne tale dansk, og IAESTE Danmark hjælper dig med både din ansøgning og indkvartering.
 
For at ansøge skal du være fuldtidsstuderende på en bachelor- eller et masterprogram inden for en teknisk uddannelse, og dit emne ligger inden for videnskab, teknologi eller ingeniørvidenskab.  Desuden skal IAESTE være repræsenteret i dit land.  Bemærk at de enkelte lande har deres egne ansøgningskriterier. 
 
Du ansøger via dit lokale IAESTE-kontor.  Check www.iaeste.org for mere information om ansøgningsprocessen og dine muligheder for at starte din karriere i Danmark.
Afhandling og Ph.d. Hos Microsoft tror vi på fremskridt gennem viden. Derfor har vi et tæt samarbejde med flere speciale- og Ph.d.-studerende omkring en række forskellige projekter.  Hvis du arbejder på et projekt, der kunne være af interesse for os, vil vi gerne i kontakt med dig.  Det kræver, at du er i kontakt med en universitetsvejleder inden for dit forskningsområde.  Du er velkommen til at kontakte os på MSDKJOBS@microsoft.com eller mdcc@microsoft.com
 
Vi giver dig adgang til information, undervisningsmateriale samt software-licenser til en række af vores produkter, hvis der er behov for det.  Derudover giver vi dig mulighed for at arbejde sammen med relevante dele af vores organisation eller eventuelt en praktikplads i en begrænset periode. Når du er tæt på at færdiggøre din master eller Ph.d., opfordrer vi dig til at kontakte os omkring jobmuligheder.
 Internship Arbejd på Microsofts hovedkvarter Som studerende har du mulighed for at gennemgå et 12-ugers praktikforløb på Microsofts hovedkvarter i Redmond, USA.  De tilbudte pladser er som Software Design Engineer og Software Design Engineer in Test.
 
Passioneret code writer Du er i et mindst 4-årigt undervisningsforløb inden for datalogi eller et relateret område og besidder stærke kompetencer samt en ægte passion for at skrive kode i C/C++ eller C#.  Du lever og ånder for teknologi og drømmer om at gøre det til din karriere at udvikle softwareprodukter af høj kvalitet til hele verden. Du er flydende i engelsk. 
 
For yderligere oplysninger om programmet og ansøgningsprocessen klik her.  Det internationale personalekontor i Redmond håndterer kontakten og dækker dine rejseudgifter, hvis du udvælges til en samtale.  Held og lykke.
ForskningsprogrammerDu er velkommen til at kontakte os, hvis du er forsker, en gruppe eller en organisation på udkig efter samarbejdsmuligheder.  Nedenfor er en liste over nogle af de forskningsprogrammer, vi er involveret i. Vi er altid åbne for nye forskningsområder.

Andre nyttige links

Microsofts globale karriere-website Udforsk de verdensomspændende muligheder som studerende eller kandidat hos Microsoft på vores globale karriere-website.
Microsoft Student Partners Microsoft Student Partners (MSP) er et verdensomspændende uddannelsesprogram, der sponserer studerende med hovedfag i teknologirelaterede discipliner.  MSP-programmet sigter mod at forbedre de studerendes beskæftigelsesmuligheder ved at tilbyde undervisning i færdigheder, der normalt ikke er en del af et akademisk undervisningsforløb herunder viden om forskellige Microsoft-teknologier. Udforsk dine muligheder.
Imagine Cup Imagine Cup er en verdensomspændende konkurrence, som er åben for studerende fra alle lande. Konkurrencen er skabt af Microsoft for otte år siden og er vokset til at være en global begivenhed, der fokuserer på at skabe reelle løsninger på verdens udfordringer.  Brug et minut til at læse mere om Imagine Cup.  Du kan måske blive dit lands næste frontløber.Adresse

Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup


Kontakt info

Telefon: 44 89 01 00


E-mail: mdcc@microsoft.com


Website

Microsoft Danmark's websiteMicrosoft Danmark
Microsoft Danmark
Microsoft Danmark
Microsoft Danmark