Madklubben - København


Har du besøgt en af de mange Madklubben restauranter? Hvis ikke, så er det måske snart på tide, at du får prøvet det! Har du endnu ikke hørt om Madklubben, så vil du ikke fortryde at læse med her. Hos Madklubben venter dig nemlig en rigtig god madoplevelse, og restauranterne spænder bredt, så du kan bestemt finde en, hvor maden falder i din smag. 

Du finder størstedelen af Madklubbens restauranter i København. Endvidere har restaurantkæden også åbnet restauranter i henholdsvis Aarhus og Esbjerg. Madklubben i København og Jylland er for dig, der lægger vægt på rigtig god kvalitetsmad, gennemført indretning af lokaler, god service og fornuftige priser! 

Madklubben startede helt tilbage i 2007, hvor restauranten Bistro De Luxe var den første restaurant, der så dagens lys. Siden 2007 er der sket rigtig meget, og Madklubbens koncept er populært blandt mange - og dette med god grund. Restaurantkæden giver dig nemlig mulighed for at spise ude, uden at det vælter dit månedlige madbudget, hvilket er plus i bogen, hvis du eksempelvis er studerende. Maden i restauranterne er fremragende, servicen er god og lokalerne er smukke. Restauranterne i Madklubben er altså oplagte for dig, der ønsker at forkæle dig selv en smule ekstra! Det kan være, du har en veloverstået eksamen eller lignende, der skal fejres. Dette skaber Madklubben de oplagte rammer for. Det eneste du du skal overveje, er hvilken type restaurant, du finder interessant.

Du har rigtig mange muligheder, hvis du vælger at besøge en af Madklubbens Restauranter, og du kan se hele oversigten af de forskellige steder på Madklubbens egen hjemmeside.

Hvis du befinder dig i København, er mulighederne størst. Nedenfor præsenterer vi dig for et lille udpluk af, hvilke steder du kan besøge. 

  1. Er du vild med pizzaer, så er Frankies Pizza et sted, du ikke må gå glip af. 
  2. Mangler du et sted, hvor du og dine veninder kan nyde et par lækre drinks, inden I udforsker Københavns natteliv? Så er Bar Next Door, måske stedet for jer. Bar Next Door er Madklubbens cocktailbar med beliggenhed på Nørrebro. Her er der flotte, farverige og kreative drinks på menukortet, og lokalerne er super indbydende.
  3. Madklubben Grill i København er et tredje eksempel på et af de mange spændende restauranter, du kan besøge. Madklubben Grill finder du på Pilestræde 23, i hjertet af København! Her er der fokus på lækre grillretter, hvor du kan vælge mellem alt fra grillet fisk og skaldyr til fjerkræ og lækre bøffer!
  4. Et sidste eksempel på en af de formidable restauranter, som Madklubben giver dig mulighed for at besøge, er Bistro Royal. Her finder du et lækkert udvalg af bistroretter. Beliggenheden for Bistro Royal er fantastisk, hvis du vil nyde godt af storbystemningen. Du finder nemlig restauranten på Kongens Nytorv 26 med få meters gåafstand til Strøget og Nyhavn.

Fælles for restauranterne i Madklubben er, at temaerne for restauranterne er gennemførte. Der er tænkt på alt fra valget af de helt rigtige lokaler og den dertilhørende indretning til udvalget af de mange lækre retter på menukortet. Priserne er også rigtige fornuftige taget kvaliteten i betragtning. Endvidere kan du være sikker på, at alle Madklubbens restauranter har en rigtig god beliggenhed, så du nemt og hurtigt kan komme dertil. Får du besøg fra veninder, der sjældent er i København, så kan Madklubben altså være et rigtig godt bud på restauranter, I kan overveje at besøge, hvis I har planer om at tage ud for at spise. Flere af restauranterne kører med et rigtig godt tilbud, hvis I overvejer at nyde en 3 retters menu! Læs meget mere omkring dette hos de enkelte steder på Madklubbens egen hjemmeside.

Nu kommer vi til en af de mere praktiske ting. Nemlig reservation af plads! Der er ingen tvivl om, at Madklubben Restauranter er rigtig populære. Det kan derfor være en rigtig god idé for dig at reservere et bord på den restaurant, hvis du har planer om at besøge en af Madklubbens restauranter. Særligt hvis I er et større selskab, der har planer om at tage ud for at spise.

Er du typen, der godt kan lide at holde sig opdateret på de sociale medier, så har Madklubben bl.a. en profil på Instagram. På Instagram-profilen bliver der løbende postet flotte billeder af maden i de forskellige restauranter! 

Alt i alt kan vi varmt anbefale dig at besøge Madklubben! Restauranterne er fordelt i København, og har også åbnet restauranter i Jylland, i henholdsvis Aarhus og Esbjerg. Du kan være sikker på, at du hos Madklubben får en rigtig god oplevelse. Her er der lækker mad til fornuftige priser, og du vil helt klart kunne finde et par restauranter, hvor menukortet falder lige nøjagtig i din smag. God mad, flotte lokaler og god service - alt i alt en gennemført restaurantoplevelse! Dét er, hvad du får hos Madklubben. Vi kan varmt anbefale dig at tage et kig på Madklubbens hjemmeside for at blive inspireret til dit næste restaurantbesøg.
Adresse

Administration og booking: Klosterstræde 9, 1. sal, 1157 København K. Se hjemmeside for adresser til de enkelte restauranter.


Kontakt info

Telefon: 33 32 32 34
E-mail: madklubben@madklubben.dk


Åbningstider

Administration og booking: 
Mandag - torsdag: 10.00 - 20.00
Fredag: 10.00 - 21.00
Lørdag: 12.00 - 21.00
Søndag: 14.00 - 19.00


Se hjemmeside for adresse til de enkelte restauranter i Madklubben.


Website

Madklubben - København's website