Madkælderen i Koldinghus

Madkælderen i Koldinghus

I kælderen under slottets nordfløj findes det tidligere Café Koldinghus, som nu hedder Madkælderen. Det er en moderne café og restaurant i historiske omgivelser med plads til 80 siddende gæster og med et spændende udvalg på menukortet. 

Kælderen dateres til midten af 1400-tallet. I 1700-tallet fandtes slottets konditori i disse lokaler.

Madkælderen på Koldinghus er en gourmet restaurant i det centrale Kolding. Restauranten har plads til 80 spisende gæster, som vil opleve service i særklasse. Hver dag serveres klassisk dansk frokost.
På Madkælderen kan du opleve Aften i Madkælderen, et koncept med nøje sammensatte menuer tilberedt med de bedste lokale råvarer efter årstiden. Velsmag, kreativitet og et teknisk højt niveau kendetegner alle retter. Du kan nyde det bedste af det bedste. Til vores gourmet menu kan du nyde en nøje tilpasset vin-menu med kvalitetsvine, der bringer det bedste frem i maden.

Bemærk at Madkælderen er en del af Museet på Koldinghus og der skal derfor betales éntre for at få adgang til caféen. Prisen er dog kun 35,- for studerende og så kan du benytte mulighed til at få lidt kulturelt med på caféturen.

Selskaber på Madkælderen
Oplev den fantastiske stemning med levende lys på væggene til et selskab eller en middag på Madkælderen. Vi tilbyder festpakker, konfirmationer, bryllupsfester, firmamiddage og receptioner.

Allerede fra 10 gæster åbner caféen op udenfor museets åbningstid og de historiske lokaler kan rumme helt op til 80 gæster. Læs mere her


Adresse

Julivænget 24
6000 Kolding


Kontakt info

Tlf.: 7550 4798
E-mail: cafe.koldinghus@koldingfjord.dk


Åbningstider

Hver dag: 10.00 - 17.00


Website

Madkælderen i Koldinghus's websiteMadkælderen i Koldinghus
Madkælderen i Koldinghus
Madkælderen i Koldinghus