Madkælderen KoldinghusMadkælderen Koldinghus

I den hyggelige gamle kælder med hvælvinger under Koldinghus’ nordfløj, finder du restaurant Madkælderen.


Slotskælderen dateres til midten af 1400-tallet og 1700-tallet fandtes slottets konditori i disse lokaler.


Madkælderen på Koldinghus er en gourmet restaurant i det centrale Kolding, hvor god service og kærlighed til autentisk mad, tilberedt af sæsonens lokale råvarer, er i højsæde.


Du kan ALTID besøge Madkælderen UDEN at betale entré til museet.


 


Frokostbuffet hver dag


Hver dag serverer Madkælderen en klassisk frokostbuffet med et udvalg af det bedste fra det traditionelle, danske frokostbord tilberedt af sæsonens lokale råvarer. Du kan nyde frokostbuffeten hver dag kl. 11.30 - 15.00. LÆS MERE HER. 


 


Aften i madkælderen


Torsdag, fredag og lørdag aften kan du opleve en unik middag, hvor sæsonens råvarer fra lokale producenter forenes med kreativitet og velsmag. Aftenen startes med aperitif og snack, efterfulgt af en 4-retters gourmetmenu, der rundes af med kaffe, avec og sødt. Der er vin ad libitum under hele aftenen. (Reservation er nødvendigt)


Aften i Madkælderen er en helaftensoplevelse som starter kl. 18:30 og kl. 22:00 lukkes slottet af for natten. LÆS MERE HER


 


Fest og selskaber i Madkælderen


Oplev den fantastiske stemning med levende lys på væggene til din helt egen fest, selskab eller blot en middag i Madkælderen. Vi holder gerne din konfirmationer, bryllupsfest, firmamiddag, reception m.v.


Vi åbner gerne for selskaber fra 15 gæster og op til 80 gæster i Madkælderen uden for de almindelige åbningstider. LÆS MERE HER