MASH København

MASH København


Leder du efter en restaurant i København, hvor du kan få mad af utrolig høj kvalitet? Så kan det være, at du skal en tur på MASH! Tæt på Kongens Nytorv, helt konkret på Bredgade 20, finder du den smukke restaurant med en trendy indretning og retter på menukortet, der får munden til at løbe i vand. Befinder du dig i hovedstaden, og er du til saftige bøffer og lækre side orders, så er MASH i København bestemt et sted, der er værd at besøge.

Hvis du i forvejen ikke kender til MASH, så står det for ‘Modern American Steak House’, og er altså et velkendt amerikansk bøfhus, der serverer bøffer af utrolig høj kvalitet! Er der lidt ekstra plads i budgettet til et fint restaurantbesøg, eller er der noget, som skal fejres, så giver dette en utrolig god anledning til at besøge MASH. Her kan du være sikker på, at kvaliteten er i top - både når det kommer til service og mad.

Lokalerne er store, indretningen er trendy, og de karakteristiske lædersofaer er sammen med de store spejle med til at karakterisere MASH. De smukke lokaler hos MASH er altså med til at skabe de helt perfekte rammer for en suveræn restaurantoplevelse. Når du ankommer til MASH, vil du desuden blive mødt af et personale, der gør sit bedste for at give dig en rigtig god service. Du bliver modtaget med et smil, og har du brug for hjælp til, hvad du skal bestille fra menukortet, så er du ved personalet hos MASH i meget trygge hænder. 

Menukortet på MASH er fyldt med lækre retter, der blot ved at læse den, får munden til at løbe i vand, og du kan sammensætte din menu lige efter dine præferencer og behov. På MASH kan du nemlig vælge mellem alt fra formidable bøffer til lækre side orders og smagfulde desserter. Alle i selskabet vil med stor sandsynlighed kunne finde noget lækkert på menukortet. For at fuldende restaurantoplevelsen, kan du også tage et kig på det omfattende vinkort, som restauranten har. Der er desuden også mulighed at spise din frokost på MASH, hvis du skulle have lyst til det. For de fleste studerende vil restauranten måske ikke være stedet, hvor man spiser sin frokost eller aftensmad efter en lang dag med studiearbejde, men det er oplagt til et restaurantbesøg, hvor målet er at give sig selv en restaurantoplevelse udover det sædvanlige.

Vil du være sikker på, at MASH lever op til de forventninger, som du på nuværende tidspunkt måtte have, kan det være, at du skal kigge lidt nærmere på restaurantkædens sociale medier. Helt konkret kan du via profilen @mashsteakhouse på Instagram finde en masse flotte billeder af den lækre mad, der serveres i de forskellige restauranter. Desuden bliver der også postet billeder af de flotte lokaler og professionelle personale, så du på forhånd kan danne dig et indtryk af stemningen på MASH. 

MASH er altså alt i alt det oplagte sted at tage hen, hvis du har plads i budgettet til at forkæle dig selv en smule ekstra. Hvis du sætter pris på mad af virkelig god kvalitet, så er det her, du skal tage hen. Befinder du dig i centrum af København, så er det oplagt at besøge MASH på Bredgade 20. MASH har også andre restauranter herhjemme i Danmark fordelt på Sjælland samt Odense og Aarhus, som du kan vælge at besøge, hvis du ikke lige er i hovedstadsområdet. 
Adresse

Bredgade 20
1260 København


Kontakt info

Telefon: 33 13 93 00
E-mail: bredgade@mashsteak.dk


 


Åbningstider

Se hjemmeside


Website

MASH København's websiteMASH København
MASH København
MASH København
MASH København