KvikTrafikskole

KvikTrafikskole


Hos Kvik Trafikskole kan du tage kørekort til både bil og taxa, eller generhverve dit kørekort. Vi lægger stor vægt på at vores elever bliver gode bilister i trafikken, og at de får et behagelig undervisningsforløb på deres vej mod et kørekort.

Hvorfor vælge os?

Her nogle helt klare fordele ved at tage dit kørekort hos Kvik Trafikskole

Fleksibel undervisning: Køreskolen gør brug af de sidste nye og spændende hjælpemidler indenfor teori undervisning. Det er en kombination af 3D animationer, videosekvenser og individuel lærerundervisning. Dette gør det også muligt for dig, selv at bestemme, hvor hurtigt og hvornår du vil gennemføre forløbet, da du kan tage præcis den teori lektion, du er nået til når vi har teoriundervisning. Du er altså ikke låst fast til at følge et bestemt hold. Desuden vil der være evaluerende teoriprøver hver torsdag fra 18:00-20:00, som vil blive gennemgået på storskærm.
Ingen bindende lovpakker: Hvis eleven ønsker at stoppe eller skifte køreskole, så betaler køreskolen den del af lovpakken tilbage som ikke er brugt - pakkerabatten refunderes dog ikke.
Kvik forløb: Skal du have kørekortet i en fart, så laver vi en handlingsplan med dig første gang du møder op. Det vil sige at vi aftaler alt kørsel og teori i forvejen, så du er klar over hvornår du kan komme op til teori- og køreprøve.
Central beliggenhed: Køreskolen ligger ved krydset Blegdamsvej/ Tagensvej, tæt ved Panum Instituttet og Rigshospital. Bus nr. 3A- 6A- 42-43-184 kører lige til døren, og vi er tæt på Nørreport st. og Østerport st.
Medlem af DKU: Kvik Trafikskole er medlem af Dansk Kørelærer Union, hvilket giver eleven adgang til ankenævn og garantifond. Dette er din garanti for at køreskolen følger de, til enhver tid, gældende regler og love.

Hvis du syntes det lyder spændende så er du meget velkommen til at komme til gratis intro og holdstart hver mandag kl.18.00 til 18.30hvis tidspunktet ikke passer dig så ring på tlf 35 35 54 55 og vi vil aftale en anden tid hvor vi vil fortælle om køreskolen, undervisning og kørekortforløb og du vil få svar på dine spørgsmål. Vi glæder os til at hjælpe dig med kørekortet.

Priserne

Priserne for at tage et kørekort ved Kvik Trafikskole er fornuftige og her er det mest benyttede tilbud:

Stor lovpakke
Ubegrænset teorikursus til bestået teoriprøve: 1.690,-
Ubegrænset Evaluerende prøver: 0,-
Adgang til On-line teoriprøver: 0,-
4 Lektioner på manøvrebane, bil og forsikring: 1.850,-
4 Lektioner på køreteknisk anlæg, bil og forsikring: 1.950,-
16 kørelektioner på vej ( a 325,- pr lektion): 5.200,-
Rabat: -2.700,-
Total pris: 7.990,-

Du kan vælge at dele betalingen op i 2 og samtidig drage fordel af tilbuddet. Er du mellem 18 og 25 år, så får du automatisk 1 års gratis medlemsskab af YOUNG FDM.

Medlem af DKU

Køreskolen er medlem af Dansk Kørelærer Union (DKU). Dette er din sikkerhed for at uddannelsen gennemføres i henhold til gældende love og regler. Desuden giver det eleverne adgang til ankenævn og garantifond, dvs. du sikrer dig gratis klageret. DKU dækker alle din omkostninger i forbindelse med evt. klager over undervisning.
Adresse

Blegdamsvej 42
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 35 35 54 55
E-mail: mail@kviktrafikskole.dk


Website

KvikTrafikskole's website