Konservativ Ungdom (KU)

Konservativ Ungdom (KU)


KU Kolding er den ultimativt fedeste ungdomspolitiske forening i både Kolding og resten af landet. Den kompetente bestyrelse sørger for, at der er gang i den til onsdagsmøderne, både foredrag, debatter, almindelig snak, poker osv. finder sted.

I KU i Kolding har vi de fedeste lokaler. Nyrenoverede og nymøblerede – selvfølgelig malet i de konservative, grønne farver. I forbindelse med lokalerne har vi også kontor, som dog mest bruges som opbevaringsrum, et mødelokale samt vores ægte hjemmelavede pokerbord med grønt filt og lilla kanter.

Som medlem af KU bliver man med garanti mere bevidst om sit politiske ståsted, end man ellers ville blive. Som KU’er får man ikke bare en masse politiske og samfundsmæssige inputs fra byrådspolitikere osv., man er selv med til at forme politikken. Når KU kører kampagne, er det noget der mærkes rundt omkring i medierne. Igennem de sidste par år har KU kørt en lang række landsdækkende kampagner, Kapitalist, Solidarisk, Skatmand og GOLene er et par af de største kampagner, dertil kommer hundredevis af enkeltsagskampagner.

Alt sammen er det noget, der kan bruges på den ene eller anden måde i hverdagen.

Som KU’er får man ikke bare et politisk perspektiv, man får et helt netværk. Udover de mange medlemmer i KU i Kolding, kan man også komme i kontakt med folk fra resten af Danmark.
Vi har en velassorteret bar og holder nogle hyggelige arrangementer. F.eks. holder vi hvert år vores gangsterfest, hvor alle KU’erne fra Kolding og alle andre KU foreninger er inviteret. Gangsterfesten hylder 30'ernes amerikanske smugkroer, med fede jakkesæt, piger i boaer og cocktailkjoler, bredskyggede hatte, pokerspil samt høj cigarføring. Af andre sådanne events arrangeret af KU Kolding i det forløbne år, kan bl.a. nævnes: KU Open i Bowling, fastelavnsfest, politisk selvforsvar, den årlige julefrokost osv.

Er man medlem af KU Kolding er man medlem af en forening under Konservativ Ungdoms Landsorganisation (KULO). Igennem KULO har man mulighed for at udvikle sine evner for dem, der har lyst. KULO arrangerer ofte udlandsrejser til næsten ingen penge. I år blev en busfuld forventningsfulde KU’ere sendt til Prag og kom hjem mange oplevelser rigere.
Adresse

Brostræde 3a, st.
6000 Kolding


Kontakt info

Kontakt KU online


Website

Konservativ Ungdom (KU)'s websiteKonservativ Ungdom (KU)