King Chicken


Forestil dig det her. Du har været ude at drikke fra solnedgang til solopgang. I har slået jer løs i Indre By og Nørrebro, og nu er du med nød og næppe kommet hjem, før du kan mærke sulten melde sig. Hvor skal du mon bestille mad fra? Hvis du vil have god mad, der taler lige til maven og pengepungen, skal du bestille mad fra King Chicken på Amagerbrogade 111.

King Chicken Amager er et klassisk takeaway sted og rotisserie, der serverer grillmad. Stedet ligger centralt på Amager med diverse indkøbs- og shoppingmuligheder i nærheden. Hvis du ikke kommer så tit i området, kan du købe mad med og evt. gå en tur. Du kan gå ned ad Amagerbrogade, forbi Christianshavn og ind til centrum og forhåbentlig slippe af med eventuelle tømmermænd. 

Magter du ikke ligefrem at tage ned til King Chicken, bringer de også ud. Du kan bestille på Just Eat eller Wolt og få maden lige til døren. Så hvis du bare skal bruge hele dagen på langs, kan du stadig få god mad, hvis bare du bestiller det hjem.

Som navnet lyder, er det uden tvivl deres lækre kylling, King Chicken er kendt for. Da det er et rotisserie, betyder det, at deres friske, spydstegte kyllinger bliver lavet i en ægte rotisserieovn, som når man steger gris eller flæskesteg. På den måde bliver kødet ekstra sprødt, da det bliver stegt i sin egen saft.

I middelalderen var rotisserie en af de foretrukne måder at lave mad på. Man ville som regel have en tjener til at sidde og dreje maden for en, indtil det var stegt færdigt. Sådan er det selvfølgelig ikke i dag, men allerede i 1450 begyndte man i Paris at lave rotisserie, hvor det var en maskine, der stegte maden. Det er i dag rigtig populært og udbredt at bruge rotisserie, når man skal tilberede kylling.

Hvis det lyder lækkert med en rotisseriekylling, er der forskellige ting, du kan vælge imellem. Du kan bestille deres kyllinger som menu, og de fås i mange forskellige varianter. Du kan købe en halv kylling med valgfrit tilbehør til, men du kan også få de populære hotwings eller kyllingespyd. Har du lyst til endnu mere salt, kan du købe pomfritter eller en bagt kartoffel til.     

   

Selvom King Chicken er oplagt til dem, der elsker kylling og grillmad, så kan man også få andet mad. De har sandwiches som kylling og bacon, røget laks og roastbeef, hvor du kan få forskellige dressinger i.

De har også specialiteter som italiensk grandbrød sandwich, som er sandwich med friskt italiensk brød. De har varianter som kylling, kalkunbryst og tunmousse, så man har lidt forskelligt at vælge imellem.

Er du mere til det sunde køkken, er der stadig mulighed for at få stillet sulten. Du kan få forskellige salater med tzatziki og hummus eller en klassisk pastasalat med kylling og bacon, som alle næsten er fan af.

Du skal selvfølgelig også have noget at drikke til. Der er sodavand som Cola og Faxe Kondi, men de har også de lidt specielle Aloe Vera-drikke. De kommer i forskellige smage som jordbær, granatæble og mango, så hvis du altid har villet prøve den lidt sjove drik, er der mulighed for det her.

Efter coronakrisen har mange restauranter været hårdt pressede. Mange har været nødsaget til at fyre medarbejdere eller lukke ned, og der er det desværre mange af de små, lokale restauranter, det er gået udover. Hvis du vil støtte restauranterne, så kan vi anbefale at tage forbi steder som King Chicken og støtte det lokale liv. København er ikke København uden de små spisesteder, så det er vigtigt at støtte op om dem.

Skal du smage rotisseriekylling en gang for alle, skal du da forbi Amagerbrogade. Uanset om det er til tømmermændene, eller hvis du ikke gider at lave aftensmad, så får du altid lækker kylling hos King Chicken.
Adresse

Amagerbrogade 111
2300 København S


Kontakt info

Telefon: 32 55 13 01


Åbningstider

Alle dage: 11.00 - 22.00


Website

https://kingchicken2300.dk/