Jobbi.dk søger Lektiehjælpere

Arbejdsgiver: Jobbi.dk

Område: København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding

Opslået: 11/08/2017

Ansøgningsfrist: 11/09/2017


Jobbi.dk søger Lektiehjælpere

Er du klar til at være din egen Chef? 

Vi oplever stadig større efterspørgsel på lektiehjælp og studiehjælp. Ikke mindst i og omkring Aarhus og København. Men Jobbi.dk dækker hele landet, så du er velkommen uanset hvor du kommer fra. 

Du bestemmer selv fag, niveau, omfang og øvrige omstændigheder. Vi sørger for at din profil når ud til dine kommende kunder, som vil tage kontakt direkte med dig.


Kan du svare JA til følgende: 

-          Vil du være din egen Chef?
-          Selv bestemme din timeløn?
-          Selv vælge dine kunder?
-          Selv bestemme hvor meget du vil arbejde og hvornår? 

Tilbyd dine kompetencer som lektiehjælper eller studiehjælper på https://lektiehjaelp.jobbi.dk/ og få henvendelser om arbejde.

 

Sådan virker det

Du opretter en profil hvor du beskriver dine kompetencer og hvad du tilbyder. Profilen er straks tilgængelig for alle på jobbi.dk. Du kan vælge at blive medlem af Jobbi.dk for at gøre dine kontaktoplysninger gratis tilgængeligt, eller du kan have en gratis profil som kun betalende medlemmer af Jobbi.dk kan se kontakt oplysninger på. Et medlemskab af jobbi.dk koster kr. 39,- / md og der er ingen binding.

 

Når du bliver kontaktet er det fordi nogen har brug for hjælp, og gerne din hjælp. Du forhandler selv detaljerne på plads. Du må naturligvis også sige nej tak til tilbuddet om arbejde. Vi vil blot opfordre til at være venlig og høflig overfor dem der kontakter dig.

Du kan altid slette eller blot sætte din profil inaktiv, hvis du i en periode ikke ønsker flere henvendelser. 

 

Jobbi.dk er en deleøkonomisk platform der formidler småjobs / bijobs. Du kan også tjene penge som rengøringshjælp, handyman, babysitter, havehjælp og meget andet. Alene i 2017 har jobbi.dk formidlet over 600 kontakter til lektiehjælpere.

Se også Jobbi.dk facebookside 

Vil du vide mere om Jobbi.dk kan du kontakte os på info@jobbi.dkSkriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk