IAK

IAK


IAK er en arbejdsløshedskasse og har godt 75.000 medlemmer - primært ingeniører og maskinmestre. Vi kan sammenlignes med et forsikringsselskab. Ved at betale et årligt beløb forsikrer du dig økonomisk i tilfælde af arbejdsløshed. Vi administrerer også efterlønsordningen for vores medlemmer.

IAK er mere end bare en a-kasse. Vores konsulenthus Komplement har en lang række målrettede tilbud, der kan hjælpe vores ledige medlemmer tilbage i arbejde: Hjælp til jobsøgning, coaching og karrierevejledning.

IAK har omkring 80 engagerede medarbejdere, der til daglig arbejder med sagsbehandling, jobformidling, rådgivning, udvikling og drift af virksomheden.

IAK - genvejen til det rigtige job
Vi har en gruppe unikke medlemmer, der alle har en teknisk-naturvidenskabelig baggrund. IAK er den eneste fagligt afgrænsede a-kasse for akademikere, og denne faglighed er vores corporate profile. Vores faglighed er medlemmernes genvej til det rigtige job, fordi vi kender dem og deres arbejdsmarked. Ud over at være eneste faglige a-kasse for akademikere er IAK også den billigste a-kasse for akademikere. Man kan altså være medlem ekstra billigt hos IAK, fordi man er noget særligt i kraft af sin uddannelse.

IAK's medarbejdere har også en høj grad af faglighed. Mange af a-kasse-konsulenterne er certificerede coaches, og konsulenterne fra Komplement er højtuddannede og certificerede medarbejdere. Læs mere om konsulenterne og deres baggrund.

IAK- en medlemsorganisation
IAK tegnes af et repræsentantskab og en hovedbestyrelse, der begge er valgt af medlemmerne. Formelt set er vi en privat forening, der har en anerkendelse som statsanerkendt arbejdsløshedskasse.

IAK's medarbejdere sætter medlemmet i centrum og hjælper bedst muligt igennem et vanskeligt regelsæt, så muligheder udnyttes og pligter respekteres.  Medarbejderne bestræber sig altid på at yde service af høj kvalitet.

IAK 

Organisation

Det er vigtigt for os, at IAK er en god arbejdsplads. Vi deltager i den årlige konkurrence "Danmarks bedste arbejdsplads", som instituttet Great place to work afholder. Vores placering i 2011 var nummer 12 i kategorien Små og mellemstore virksomheder. Denne placering arbejder vi på at forbedre.  

Den overordnede ledelse udgøres af adm. direktør Per Hansen og direktør Elisabeth Hvas.

Desuden har IAK en ledelsesgruppe, der i forskellige afdelinger arbejder med jura, rådgiving og sagsbehandling, medlemsrettede kursus- og jobaktiviteter samt virksomhedskontakt.
Adresse

Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V


Kontakt info

Telefon: 7033 5000


E-mail: kontakt@iak.dk


Website

IAK's website


IAK