Hypnosehuset Danmark

Hypnosehuset Danmark


En af de bedste steder i dag at tage en uddannelse til hypnoterapeut er hos Hypnosehuset Danmark.
Hypnosehuset Danmark er den ene af to Hypnoseskoler i Danmark, som uddanner  hypnoterapeuter inden for den avancerede 5-PATH® hypnose. Den er ligeledes én af NGH’s (National Guild & Hypnotists) hypnoseskoler i Danmark. NGH er den største sammenslutning af hypnoterapeuter i verden, med over 12.000 medlemmer i hele verden.

Hypnoseskolen Hypnosehuset Danmark er placeret både i Jylland og på Sjælland. Her bliver du undervist af professionelle certificerede instruktører, der lever op til samtlige krav for certificering af veluddannede hypnoterapeuter. Som den første hypnoseskole i Danmark, har Hypnosehuset Danmark hævet lektionsantallet til at være på 250 lektioner, hvilket er det lektionsantal der kræves, i grundfaget, for at kunne blive RAB certificeret og momsfritaget.

De 250 timer er fordelt på 5 moduler med ca. 2-6 ugers mellemrum og strækker sig således over et halvt år. På den måde får den enkelte kursist omsat sin teoretiske viden til praksis imellem modulerne, hvor kursisterne har øveklienter og mulighed for at få supervision af underviserne. Desuden mødes du med din studiegruppe, hvor i arbejder med strukturerede øvelser og teori.
Allerede under uddannelsen, har du mulighed for, at tjene udgifterne til uddannelsen hjem igen, ved at have prøveklienter.

Du lærer 7th Path selvhypnose® undervejs, som er vigtigt at du udøver dagligt, da det bidrager til din egen selvudvikling samt forståelse heraf. Du afslutter din uddannelse med en eksamen, både skriftligt og mundtligt, udover en skriftlig deleksamen undervejs. Kvaliteten af dit arbejde er vigtigt og bliver prioriteret højt, da Hypnosehuset Danmark ønsker at uddanne de bedste hypnoterapeuter i Danmark.

For at sikre, at du vælger den rette uddannelse, så prioriterer Hypnosehuset Danmark gerne at holde et personligt møde med dig. Til mødet kan du stille spørgsmål om uddannelsen og du får mulighed for at møde dine kommende undervisere. Samtalen kan også foregå telefonisk og du kan kontakte Louise Bohnstedt eller Tonny Læbel direkte nedenfor.Så vil de ringe dig op.
Adresse

A.C. Møllersvej 22
7100 Vejle


Kontakt info

Tlf: 28 13 75 05
E-mail: mail@hypnosehusetdanmark.dk


Uddannelser

5-PATH® hypnoterapeut


Website

Hypnosehuset Danmark's websiteHypnosehuset Danmark
Hypnosehuset Danmark
Hypnosehuset Danmark