Grundtvigs Højskole Frederiksborg


På Grundtvigs Højskole opstår der et helt unikt fællesskab, fordi hverdagen, undervisningen og det sociale samvær er flydende. Højskolen bliver båret frem af lyst og lærere og elevers nysgerrighed over for fagene og hinanden. Det kommer til udtryk både i det faglige og i det sociale rum. Du opdager hele tiden nye sider af de andre … og af dig selv.

Hverdagen på skolen
Hver dag starter med morgensamling, hvor hele skolen samles og synger en sang. Derefter holder en lærer eller en elev et kort oplæg, som de har lyst til at dele med resten af skolen. Det er en rigtig god måde at starte dagen på.

Efter undervisningen er skolen ramme for en række frivillige aktiviteter og tilbud. Fx malerværksted, musikrum, computere og gymnastiksalen er altid åbne til fri afbenyttelse. Derudover er der ugentlige tilbud. Her i blandt yoga og ”kom i form”

Foredrag, fester og koncerter
Højskolen er samlingspunkt for en lang række aktuelle debatter og foredrag. Med med f.eks. Clement Kjersgaard, Martin Hall, Ulla Terkelsen og Villy Søvndal, som kommer ud på skolen og holder foredrag, eller sidder i et panel med nogle af landets dygtigste inden for et givent felt.

Torsdagscafé er en ugentlig cafeaften. Her er både koncerter og teaterture til f.eks Østregasværk, men også spilleaftner, poetry-slam eller teatersport. Vi har jævnligt koncerter med f.eks. DJ Noize, Per Vers, Fallulah, The Raveonettes, Giana Factory og Tue West.

I weekenderne arrangerer lærere og elever fælles aktiviteter som tema-lørdage, filmklub, sportsaktiviteter og fester. Hver anden weekend er uden et officielt program, hvor eleverne selv står for aktiviteterne og cirka 2 gange om måneden, er der friweekend. Her er man selvfølgelig velkommen til at blive på skolen, hvor der altid sker en masse!
Adresse

Frederiksværksgade 143 - 3400 Hillerød


Kontakt info

Telefon: 4826 8700


Website

Grundtvigs Højskole Frederiksborg's website