God Krop

God Krop


Lyst til massage og wellness? Med et travlt og stresset studieliv har man ikke altid overskud til at passe på kroppen, hvilket resulterer i spændinger og ømme muskler. Her kan massage hjælpe. Giv dig selv og din krop et break med en god massage, og føl et større velvære inden længe. Husk wellness og skønhed kommer indefra! Bemærk også at god-krop.dk giver en super studierabat på intet mindre end 20 % ved alle behandlinger.

Massage

Massage hos God-Krop i København giver overskud fysisk og mentalt! Hos God-Krop får du den bedste massage du kan ønske. Di kan få dybdegående massage som er rigtigt godt når du har fået myoser eller ømme muskler, eller du kan nyde afslappende wellness massage når du har eksamensstress eller vil belønne dig selv for din indsats. Når du har travlt med studie og arbejde overhører du ofte din krops signaler, hvilket resulterer i mindre overskud, ømhed, træthed m.m. Det Kan være spændingerne i nakken, eller den ømme ryg du bliver ved med at ignorere pga. travlhed. Kom igang igen med effektiv sportsmassage hos God-Krop.dk Hvis du giver dig selv og din krop et break med massage, vil du kunne føle et større velvære inden længe. Ring i dag på telefon 26 53 09 56og få en tid så du kan være god ved dig selv med massage København! Der er i dag mange former for massage, men det vigtigste ved massage er at det er en dygtig massør. Når jeg giver massage er det vigtigste for mig at du får noget ud af massagen. Massage skal have en tydelig effekt. Dette opnås ved at jeg mærker efter med fingrene og mærker hvor jeg skal behandle ekstra grundigt. Desuden er det godt med en dybdegående massage da det skaber mere flow i vævet. Massage skal selvfølgelig også være en behagelig oplevelse, så har du bare brug for at koble af tager jeg nænsomt fat!

Wellness

Udover effektiv sportsmassage kan du også finde andre dejlige behandlinger, der vil give dig mere wellness hos God-Krop. Prøv den afslappende og mentalt afstressende wellness-massage eller hvad med skøn ansigtsmassage hvis du bare trænger til lidt forkælelse og naturlig skønhedspleje. Wellness handler om at have en god følelse af indre ro og harmoni. Når du F.eks. får en wellness-massage vil du opleve en varm ro brede sig i kroppen. Hos God-Krop er målet at give dig den bedste følelse af wellness via naturlige behandlinger. Mine produkter er sunde og tilfører din hud mange gode ting. En ansigtsmassage kan virke rynkereducerende uden at du behøver sprøjte dig med botox og wellnessmassage vil give dig en klar følelse af at have gjort noget godt for dig selv. Vil du glæde en du holder af kan du købe gavekort til dejlige behandlinger. Pt er der tilbud på japansk lifting. Du får 60 minutters dejlig ansigts-massage for 350 kr. Ring i dag på telefon 26 53 09 56og få del i det gode tilbud!

Om klikikken

Klinik God-Krop er en afslappet og hyggelig klinik, med massage, wellness og velvære centralt i København k. tæt på Nørreport. klinik God-krop er et sted, der i samspil med mine massage-behandlinger, giver dig et pusterum fra stress og jag, og hjælper dig til at opnå indre ro, så du kan blive mere opmærksom på dine essentielle behov og hvad din krop har brug for. Pulsen er hurtig i København, men i klinik God-Krop vil du opleve at tempoet er skruet ned. Her er det dig der er i fokus og du kan få et mentalt pusterum, hvor du kun skal tænke på dig selv, imens du får en dejlig massage. ude Kom i god tid og gear ned inden det er din tur til at få massage og tag dig tid til at nyde lidt the eller en kold forfriskning, imens du sidder i sofaen og nyder musikken. Få evt en personlig snak om livsstil hvis du kan bruge et godt råd til at forbedre f.eks. din kost eller motivation til at komme igang med træning. Vil du glæde en du holder af med god massage, har du lyst til en god aften med veninderne, eller skal du arrangere polterabend, er klinik God-krop med sin hyggelige atmosfære et godt sted at starte. klinik God-Krop ligger tæt på Nørreport, og der er gode parkeringsforhold. Du kan købe gavekort til massage i min klinik i København k. eller få et sendt ved forudbetaling. Klinik God-Krop tilbyder blandt andet sportsmassage, wellnessmassage, graviditetsmassage, akupunktur, kostvejledning, wellness-behandlinger, polterabend mm. Udover klinikken i København tilbyder jeg massage og wellness hos God-Krop på Møn, hvor jeg også afholder massage kursus. Få mere information eller bestil en tid allerede i dag på telefon 26 53 09 56 og forkæl din krop.


Studenterrabatter

20% på alle behandlinger
Adresse

Bartholinsgade 15
1356 København K


Kontakt info

Telefon: 22669905


E-mail: rasmus@godkrop.dk


Åbningstider

Mandag-fredag: kl. 8-21


Lørdag: kl. 10-15


Har du noget akut er du altid velkommen til at ringe eller skrive.


Website

God Krop.dkGod Krop
God Krop
God Krop
God Krop