Gasoline Grill


Saftige burger, gode priser og en beliggenhed i hovedstaden. Lyder det som noget for dig? Så kan det være, du skal prøve en burger fra Gasoline Grill i København. Du kan finde Gasoline Grill forskellige steder, heraf bl.a. på Vesterport Station. Hvis du vil se et overblik over de andre placeringer, kan du hurtigt finde det på stedets egen hjemmeside.

Engang imellem er det eneste, man har brug for en saftig burger. En saftig burger, hvor der er tænkt over råvarerne, så burgeren får den helt rigtige smag! Det får du hos Gasoline Grill. Nogle vil endda mene, at man hos Gasoline Grill får de bedste burgere. Dét er der kun en måde, man kan finde ud af på det! Nemlig ved selv at besøge dem.

Hos Gasoline Grill går de meget op i økologi og valg af de helt rigtige råvarer, hvilket kun er til stor fordel for dig! På deres hjemmeside finder du en hurtig oversigt over, hvad der hos Gasoline Grill er økologisk. Endvidere er man her også meget opmærksom på at mindske madspild. Hos Gasoline Grill planlægges der med andre ord, hvor meget mad der skal produceres hver dag for at blive udsolgt. Her er der altså tale om et sted med et gennemført koncept. 

Der er ingen tvivl om, at en Gasoline Grill burger insta-worthy. Hvis du endnu ikke er helt overbevist, så tjek dem ud på Instagram her, og lad dig inspirere! 

Tager vi et kig på menukortet, så er det simpelt, men godt. Du kan få en burger for under 100 kr og en combo med side orders, drikkevarer og dessert for under 200 kr! Her kan de fleste være med på en god omgang take away, selvom det måske også er ved at være slutningen af måneden. Gasoline Grill er et oplagt take away for dig, der går op i økologi, god smag og bekæmpelse af madspild. 

Leder du efter et spisested, hvor du kan forkæle dig selv med en god burger til en formidabel pris? Så kan det være, du skal prøve Gasoline Grill i København. Det er et oplagt sted for dig, der ikke lige har tid og lyst til at stå i køkkenet, men hvor det gerne må gå en smule stærkt - uden at gå på kompromis med den lækre smag og råvarerne.
Adresse

Vesterport Station
1612 København V


Kontakt info

Se hjemmeside.


Åbningstider

Alle dage: 11.00 - til der er udsolgt


Website

Gasoline Grill's website