Express Pizza

Express Pizza


Mangler du et nyt pizzasted i København, der leverer gode pizzaer - hurtigt og til fornuftige priser? Så har vi måske fundet et god bud til dig lige her. Nemlig Express Pizza på Nørrebro. Her finder du et menukort, hvor der er noget enhver smag og dette til priser, som de fleste unge studerende kan være med på. Helt konkret finder du Express Pizza i København på Mimersgade 102, 2200 København N.

Express Pizza kan tilbyde dig lidt af hvert. Tager vi et kig på menukortet, så er der altså ingen tvivl om, at pizzastedet har gjort sit for at tilbyde så mange lækre muligheder som muligt. Udvalget af pizza er først og fremmest utrolig stort. Her kan du bestille alt fra en klassisk margherita til en såkaldt “Express Pizza”. Du finder altså her både de klassiske varianter, men også varianter til dig, der er klar på at udforske nye og specielle kombinationer af toppings. Derudover tilbyder Express Pizza, at alle pizzaer kan fås med som fuldkorn pizza, hvor bunden bliver lavet med udgangspunkt i fuldkornsmel. Mums! 

Udover pizza, finder du også alt fra nachos og durum til fiskeretter og ‘a la carte’ retter på menukortet. Hvis du er veganer, så vil du også kunne nyde mad hos Express Pizza. Her er de nemlig begyndt at lave vegansk mad, og du kan se hele udvalget af på menukortet. Hvis du generelt vil have et bedre indblik i menukortet, så kan vi varmt anbefale dig at kigge nærmere på take away stedets helt egen hjemmeside. Her finder du også en prisliste over de forskellige retter og menuer.

Express Pizza tilbyder mulighed for både afhentning og udbringning af din mad. Dette kommer helt an på, hvilket humør du er i. Derudover har take away stedet åbent alle ugens dage, hvorfor du roligt kan bestille mad fra Pizza Express, lige når du har tid og lyst! Nemmere bliver det næsten ikke.

Er du på jagt efter et pizzasted på Nørrebro, der kan være dit nye stamsted? Så er Express Pizza et godt bud. Priserne er SU-venlige, og du får noget for dine penge. Uanset om du mangler lidt forsyninger til dine tømmermænd, eller du ikke lige har lyst til at stå i køkkenet på en torsdag efter arbejde, så kan roligt bestille en god portion mad fra Express Pizza. Der er både mulighed for afhentning og udbringning, og du kan nemt bestille maden online via deres egen hjemmeside.


Studenterrabatter

Du kan få 15% rabat på alle dine bestillinger inden kl. 23.00, hvis du opretter dig som medlem hos Express Pizza, & Cafe. Det er gratis at blive medlem.
Adresse

Mimersgade 102
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 35 83 83 85


Åbningstider

Alle dage: 11.45 - 23.00


Website

Express Pizza's website