Dominos


Hvis du ønsker at spise pizza fra en international pizzakæde i København, så er Dominos måske lige stedet for dig. Dominos i København er beliggende på adressen på Nørrebro på adressen Nørrebrogade 177. Her har du rig mulighed for at sammensætte din egen pizza, idet du både kan vælge hvilken bund, topping samt ost du ønsker på din pizza. På denne måde kan du skræddersy din pizza så den passer perfekt til dig og dine ønsker. 

Hvornår end du har lyst til pizza på dagen, er det næsten muligt at få pizza uanset hvad. Om det er til morgenmad (måske hvis du har tømmermænd efter en dag i byen med studiekammeraterne i går), til middagsmad eller måske til en sen aftensmad, så er dette muligt. Dominos i København ved Nørrebro har nemlig åbent fra klokken 11.00 - 23.00 hver dag. 

Hos Dominos har du rig mulighed for at finde en pizza, som passer til dig. Deres mange muligheder gør det nemlig nemt for dig at finde en pizza, som falder i din smag. Hvad end det er fordi du er veganer, gluten allergiker, elsker en masse kød eller noget helt andet, så er det muligt at finde noget til dig her. Du kan blandt andet vælge imellem deres kampagne, traditionelle, klassiske, favoritter, veganske og glutenfri muligheder. Derfor er der altså rigeligt at vælge imellem, når du vælger at bestille en pizza hos Dominos. Har du lyst til noget lækkert tilbehør eller en god dessert, så finder du også dette på menukortet. Vælg blandt andet mellem deres hvidløgsbrød, buffalo wings, chicken strips eller måske en thick shake med vanilje, chokolade eller jordbær. Er du i humør til en lækker dessert, kan du blandt andet vælge mellem kanelbrød, blødende chokoladekage eller en chocolate chip cookie - det hele er helt sikkert med til at få dit mundvand til at rende! Har du lyst til is, så er der også mulighed for at købe lækre is fra Ben & Jerry’s!

Hvis Nørrebro ikke er tæt på dig, men du stadig ønsker at spise pizza fra Dominos, så kan du med fordel tjekke ud, hvilke andre steder i landet Dominos restauranter er at finde. Læs mere her, hvis du er interesseret i at finde ud af, hvor i landet Dominos befinder sig.

Er du vild med lækre pizzaer, så skal du helt sikkert tjekke Dominos ud. I skrivende stund er Dominos desværre kun at finde på Sjælland. Dog er der planer om, at du senere skal kunne købe Dominos pizzaer i flere af de danske byer. Så hold øje med disse nyheder, hvis du ønsker at smage en Dominos pizza udenfor Sjællands grænser. 

Tag studiekammeraterne under armen til en god pizza til en billig og SU venlig pris. Derudover har Dominos ofte mange kampagner, som gør, at du tit kan få billige pizzaer med en god smag. Priserne er i forvejen meget overskuelige, så som studerende kan det helt sikkert betale sig at bestille mad herfra, hvis man har en craving for pizza.
Adresse

Nørrebrogade 177
2200 København


Kontakt info

Telefon: 73 70 71 26


Åbningstider

Alle dage: 11.00 - 23.00


Website

www.dominos.dk