Din Min Trafik


Hos Din Min Trafik kan du få dig et kørekort til både bil og motorcykel. Din Min trafik er kendt for at give deres elever en god oplevelse helt fra start af. I deres kyndige hænder, kan du vide dig sikker på, at du bliver tryg og sikker i trafikken, og at du ikke bliver til fare for hverken dig selv eller andre.

De bedste resultater opnås gennem gensidig tillid. Af samme grund kan du selv vælge den kørelærer, du ønsker hos Din Min Trafik. Så er du sikker på, at du får en kørerlærer, som du har god kemi med, og hvor tilliden til hinanden er stor.
Siden du betaler for at skulle tage kørekort har virksomheden fokus på kvalitet for alle pengene. Teori- og køreundervisningen er derfor veltilrettelagt og godt planlagt, så du får en koncentreret og udbytterig undervisning, som ruster dig til at bestå både teori- såvel som også køreprøven første gang.
Din kørelærer vil arbejde hårdt for, at du består første gang.  Som den eneste køreskole i Danmark har Din Min Trafik fået indført en belønningsordning til de kørelærere, hvis elever formår at bestå både teori- og køreprøve i første forsøg. Du kan altså være sikker på at kørelærerne kæmper for, at du består.

Da undervisningen ligger forud for dine prøver, er det vigtigt, at det fungerer bedst muligt for dig, og det gør Din Min Trafik deres bedste for, at det nok skal ske. Af samme årsag kombineres teori og praktisk undervisning. På den måde får du prøvet de ting af, som du lærer i teori af i praksis. Før du kan gå videre til næste lektion i rækken, skal du som udgangspunkt have gennemført foregående lektion tilfredsstillende.
Skal du holde pause i mere end 3 måneder fra undervisningen, er du nødt til at starte forfra. Dette er for at sikre, at dit undervisningsforløb fungerer bedst muligt. Du bliver derfor velinformeret fra start af, og Din Min Trafik gør deres ypperligste for at dine forventninger indfries.
Adresse

Amagerbrogade 73, 2300 København S


Kontakt info

Telefon: 70 23 00 70
E-mail: info@dinmintrafik.dk


Åbningstider

Kontoret
Man - Tors: 13.30 - 17.30


Telefonen
Man - Tors: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 17.00


Website

Din Min Trafik's website