International People's College

International People's College


Global understanding is created in us through education and fellowship. At IPC you meet many different cultures from around the world. It’s not an ordinary Folk High school, like many other Danish Folk High schools that are focusing on Danish values, but rather a Folk High school with a focus on global and cultural differences and values and how they intertwine with each other.

To help and support understanding and accepting others IPC has developed some core values that the school try to live by every day:

 - Respect and openness
 - Gender equality
 - Democratic consultation
 - Respect for life and non-violence
 - Promotion of community and social responsibility
 - Sustainability

At the school relationships are made that help to create more tolerant world citizens.

Den globale forståelse skabes i os gennem uddannelse og samvær. På IPC møder du mange forskellige kulturer fra hele verden. Det er ikke en almindelig højskole, som mange andre danske højskoler, med fokus på danske værdier, men nærmere en højskole med fokus på globale og kulturelle forskelligheder og værdier.

Hos IPC har findes seks kerneværdier, som de efterlever: Respekt og åbenhed, Ligestilling, Demokratisk høring, Respekt for livet og Ikke-vold, Fremme af fællesskab og socialt ansvar, og Bæredygtighed.

På skolen skabes relationer der er med til at skabe mere tolerante verdensborgere og de centrale værdier er til stede i alle aspekter af livet på IPC - noget de studerende her er nødt til at respektere og leve efter.

I 1988 havde IPC den store ære og privilegium at blive udnævnt til officiel FN Fredsbudbringer af den daværende generalsekretær Javier Pérez de Cuéllar. Det er en udnævnelse der støtter op om baggrunden for den virkning og ide som IPC grundlægger Peter Manniche havde. Hver dag forsøger højskolen at følge dette eksempel til dørs for at ære denne hyldest ved at tilskynde fredelig sameksistens på skolen og udenfor.
Adresse

Montebello Allé 1 - 3000 Helsingør


Kontakt info

Tlf: 49 21 33 61


Email: ipc@ipc.dk


Åbningstider

8.30 -15.00 mandag til fredag


Uddannelser

Global Citizen


Website

International People's College's websiteInternational People's College
International People's College
International People's College