Delicious - Sandwich & Juice


Ønsker du at få en lækker sandwich eller juice, enten til at tage med og spise på farten eller et sted, hvor du kan sidde og nyde det i hjertet af Kolding? Så skal du besøge Delicious Sandwich & Juice på adressen Gråbrødregade 4! Her har du mulighed for at få sandwiches eller salat, som du helt selv vælger alt indholdet af. Af drikkelse kan du enten få en forfriskende juice, smoothie eller milkshake. Hos Delicious holder de åbent alle ugens dage fra 11 – 20, så hvad end du har lyst til det til sen morgenmad, middagsmad eller aftensmad, så er dette muligt!

Du kan helt selv bestemme alt, hvad du vil have i din sandwich fra Delicious. På denne måde bliver din sandwich skræddersyet præcis til hvad du kan lide. Først vælger du hvilket brød du ønsker, derefter smørelse og efterfølgende hvilket protein/kød du ønsker. Efter dette vælger du hvilket fyld, du ønsker i din sandwich, og afslutningsvis vælger du en dressing. Der er derfor rig mulighed med at prøve sig af med en masse forskellige smagskombinationer, når du vælger at få sammensat din egen sandwich fra Delicious.

Hos Delicious beskriver de sig selv som en legeplads, hvor de kreerer en masse lækre sandwich, bagels og diverse drikkevarer. Delicious blev etableret i 2013, da de her elsker mad. Maden er af friske råvarer, og servicen er i højkvalitet, samt at der er kærlighed i enhver af deres sandwich. De beskriver deres sandwich som mor plejede at lave dem. Derfor kan man med sikkerhed sige, at du får et lækkert måltid, når du vælger at besøge Delicious. Hvis du ønsker at besøge Delicious, men ikke befinder dig i Kolding, kan du også finde Delicious i Vejle og Esbjerg.

Priserne er yderst studievenlige, og derfor kan vi fra Studenterguiden.dk helt klart anbefale at besøge Delicious, hvis du ønsker et lækkert måltid med studievenlige priser i Kolding. Du kan nemlig få en sandwich til blot 55 kroner, og hvis du kun ønsker en halv sandwich, kan du få dette til blot 30 kroner. Ønsker du en salat skal du blot af med 40 kroner for en lille og 50 kroner for en stor.

Hvad end du ønsker et sted, hvor du kan sidde og nyde din frokost, eller blot ønsker en frokost du kan tage med dig, så kan du få dette hos Delicious. Med deres gode placering midt i Kolding by er det ikke svært at tage et smut forbi, hvis du i forvejen befinder dig i byen. Så hvis du ønsker dig et lækkert måltid mad til yderst studievenlige priser, så er du kommet til det helt rigtige sted.
Adresse

Gråbrødregade 4, 6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: +4532183434
Mail: info@delicioussandwichjuice.com


Åbningstider

Alle dage 11.00-20.00


Website

www.delicioussandwichjuice.com