CK Køreskole


På Kongelundsvej 37 i København S ligger CK køreskole. Det er en køreskole, hvor du kan føle dig tryg. Valget af hvilken køreskole du vil tage dit kørekort, betyder meget. Forløbet skal være spændende, godt og en tryg oplevelse, som du kan se tilbage på med et smil på læben.

CK Køreskole er ejet af Charlotte Knoblauch. Hun er en dygtig kørelærer, der altid er velforberedt og god til at lære fra sig. Det er vigtigt, at du i sidste ende bliver en dygtig bilist, der er forberedt på forskellige situationer i trafikken. Undervisningen foregår derfor ved tavle, hvor der vil løbende blive givet eksempler, så du får et indtryk af teorien i praksis, inden du skal ud og køre. Yderligere er en god dialog mellem instruktør og elever vigtig for et godt forløb. Køreskolens lokaler er rummelige og indbydende. De skaber rammerne for en tryg atmosfære, hvor der er plads til at stille alle de spørgsmål undervejs, som du måtte have brug for.

Priser
Priserne på pakkeløsningerne til kørekort (kategori B), som CK Køreskole tilbyder, er forskellige.

  • Første pakke indeholder teoriundervisning, manøvrebane, kørsel på vej samt køreteknisk kursus. Prisen ligger på 10.995 kr.
  • Anden pakke indeholder teoriundervisning, manøvrebane, kørsel på vej, køreteknisk kursus, ekstra kørelektioner og adgangskode til teoriundervisning på teoriundervisning.dk. Prissen er 11.995 kr.

Det er vigtigt at, huske på, at alle elever er forskellige, og derfor vil den endelige pris på dit kørekort kunne variere en smule.

Normalprisen på en køretime er 325 kr., men hvis du anbefaler CK Køreskole til en ven eller veninde, der så starter på køreskolen, får du en kørelektion for blot 1 kr.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig til holdstart gennem CK Køreskoles egen hjemmeside eller via telefon.
Har du yderligere spørgsmål, kan du læse mere på CK køreskoles hjemmeside eller kontakte køreskolen via telefon eller e-mail.
Adresse

Kongelundsvej 37, 2300 København S


Kontakt info

Tlf.: 22 75 59 46
E-mail: info@ck-koreskole.dk


Website

CK Køreskole's website