Boomerang Pizza


Er du i Kolding og melder sulten sig, så skal du helt sikkert forbi Boomerang Pizza. Her får du mange forskellige pizzaer, og på det indbydende menukort finder du også lækre hjemmelavede durum med kebab og kylling, saftige amerikanske burgere, friske salater og skønne sandwiches med enten skinke, kylling og kebab.

Boomerang Pizza ligger på Låsbygade 24 i Kolding, lige midt imellem Koldinghus og Dronning Dorothea Teatret. Få minutters gang derfra ligger Slotssøbadet, så efter en god svømmetur, kan man forkæle sige selv med en lille snack hos Boomerang Pizza. De flotte anmeldelser på Hungry.dk vidner om et imødekommende og serviceminded personale, sprøde og smagfulde pizzaer, og hurtige og venlige bude.

Den helt store stjerne på menukortet er pizzaen, de italienske sprødbundede pizzaer fås i 4 forskellige størrelser, fra den lille børnepizza og til den helt store familiepizza. De amerikanske og veltilberedte deep pan pizzaer med den helt rigtige krumme mætter de fleste munde, og er man til indbagt pizza, fås den naturligvis også her. Blandt de mest populære retter, finder man El Paso med oksekød, pepperoni, cocktailpølser, jalapenos, bacon, chili og hvidløg og den store hjemmelavede durum med kebab, oksekød, ost, løg, jalapenos, chili, hvidløg og creme fraiche dressing.

De friske bude hos Boomerang Pizza leverer hurtigt og nemt maden lige til døren, og de venlige ansatte står også gerne klar med maden på adressen Låsbygade 24 i Kolding, hvis man selv ønsker at hente.

Boomerang Pizza
Adresse

Låsbygade 24
6000 Kolding


Åbningstider

Mandag - torsdag: 16.00 - 21.30
Fredag: 16.00 - 22.00
Lørdag: 12.00 - 22.00
Søndag: 12.00 - 21.30


Website

Boomerang Pizza's websiteBoomerang Pizza