Bistro 1620


På Vesterbrogade 55A i København finder du Bistro 1620. Bistro 1620 beskriver sig selv som værende en moderne bistro. En moderne bistro, der ønsker at give sine gæster dejlige madoplevelser i skønne omgivelser. Lyder det som noget for dig? Så læs med her.

Med en placering på Vesterbrogade 55A bliver beliggenheden for en restaurant nærmest ikke bedre. Midt på det pulserende Vesterbro Torv i København. Bistroen har højtloftede lokaler med frit udsyn mod Vesterbrogade, Tivoli og Københavns pulserende byliv. Her kan du nemt komme til, selvom du ikke er fra byen, idet Bistro 1620 blot ligger et par minutters gang fra Hovedbanegården. 

Bistro 1620 holder sig jævnligt opdateret på de sociale medier, heraf både via Facebook og Instagram. På Instagram bliver der bl.a. postet billeder af de flotte lokaler og den lækre mad, du kan nyde i bistroen. Du kan fange Bistro 1620 på Instagram ved at følge linket

Når det kommer til udvalget af mad, har Bistro 1620 lidt forskelligt at byde på. Her er der nemlig både et spændende udvalg af forretter, hovedretter, desserter og delemenuer. På bistroens hjemmeside kan du med stor fordel tjekke deres menukort ud. Du kan forberede dig på, at menukortet er fyldt med et bredt udvalg af retter, heraf bl.a. alt fra moules frites til okse mørbrad. Foruden menukortet finder du også et cocktailkort og vinkort på bistroens hjemmeside. Her kan du bestemt finde noget at drikke, som vil være med til at fuldende madoplevelsen i bistroen.

Bistro 1620 kan uden tvivle blive spisestedet, der skaber rammerne for en hyggelig middag med dine studiekammerater, hvis du eller I har noget, der skal fejres. En veloverstået eksamen, starten på et nyt semester - eller måske blot, fordi I har plads til budgettet til at forkæle jer selv en smule ekstra. Alle grunde er godkendt af os. Velbekomme.
Adresse

Vesterbrogade 55A
1620 København V


Kontakt info

Telefon: 70 16 16 20
E-mail: info@bistro1620.dk


Åbningstider

Tirsdag - onsdag: 16.00 - 00.00
Torsdag - lørdag: 16.00 - 02.00
Søndag - mandag: lukket


Website

Bistro 1620's website