Atlas / Flyvefisken
Atlas Bar
Manila Kylling: Kyllingbryst i tomatsovs m. ingefær, hvidløg, chili og sesam olie - med ris, råkost og stegte grøntsager. Pris (120/145) Japan Oxe: Oksemørbrad i skiver i teriyaki sovs (Soya, mirin, honning og sesamolie) - med ris, råkost og stegte grøntsager. Pris (140/165) Paki Lam: Grydestegte stykker af lammeculotte i drænet yoghurtsovs med karry, abrikos og spidskommen - med ris, råkost og stegte grøntsager og mango chutnny. Pris (140/165) Det bringer os til Flyvefisken som er restauranten på første sal. For her fokuseres der hovedsageligt på god thaimad, men også andre retter fra verden har fundet vej til Flyvefisken.Flyvefisken
Thai Delikatesse Menu: Et måltid bestående af 5 thailandske delikatesser: Tom yam suppe, kylling satay, fiskefrikadeller, kylling ret og okse ret. Pris 200 kr. Menu de luxe: Et flot udvalg af klassiske retter: Kyllingesuppe med kokos, fiske- og kyllingespyd, oksemørbrad, Dagens fisk og dessert. Pris 275. Det er ikke tilfældigt at maden er globalt inspireret. Ejeren har nemlig rejst verden rundt og var bla. manden der bragte thaimad til København. Restauranten har været på stedet i ca. 30 år og alt mad bliver lavet ordentligt fra bunden. Tip: Er du vegetar har restauranterne en del vegetarretter. Samtidig findes der et godt udvalg af alternative sodavand og friskpresset juice.Adresse
Larsbjørnsstræde 18
1454 København K.
Kontakt info
Telefon: 33 15 03 52
Åbningstider
Mandag - Søndag:
11.30 - 24.00
køkkenet:
11.30 - 22.00
Flyvefisken åbner først 17.30.
Website