Asbendos Pizza Bar


Leder du efter lækre pizzaer Kolding, så er Asbendos Pizza Bar helt sikkert noget for dig. Her laves der pizzaer af høj kvalitet, bundende er lavet af fuldkorns-, majs- og italiensk hvedemel, og har den helt rette sprødhed. Her er også hjemmelavede burgere, pitabrød og durum, og er du mere til grillmad som pølsemix, nuggets eller grillkylling, så fås det også her.

Asbendos Pizza Bar ligger på Haderslevvej 20 i Kolding, midt imellem IBC og Munkensdam Gymnasium, og i gåafstand fra Koldinghus. Asbendos Pizza og Bar har den eftertragtede elitesmiley, denne får man kun ved kontinuerligt at have gode råvarer og orden i sagerne, hvilket Asbendos Pizza Bar i den grad har. Kunderne er også meget glade for restauranten og kommer gerne igen, det ved Asbendos Pizza Bar, og de bestræber sig altid på at holde det høje niveau.

Det er svært at vælge imellem de lækre retter på menukortet, de mest populære retter er blandt andet den hjemmelavede burger Buggi, som består af en dobbelt bacon cheese burger med stor hjemmelavet bøf på 600 gram, grillet over åben ild og med hjemmebagt bolle og friske grøntsager, Asbendos pizza med skinke, bacon, cocktailpølser, pepperoni, oksekød, majs, champignon, chili og hvidløg er også helt i toppen, ligeledes den halve grillkylling med lækkert tilbehør.

Asbendos Pizza Bar
Adresse

Haderslevvej 20
6000 Kolding


Åbningstider

Mandag - lørdag: 16.00 - 21.30
Søndag: 16.00 - 21.00


Website

Asbendos Pizza Bar's websiteAsbendos Pizza Bar