Åmarkens Køreskole


Ved Åmarkens køreskole i Hvidovre får du en personlig og god behandling. Det er egne kørelærere og instruktører igennem hele forløbet, så du er sikker på professionel og kvalificeret undervisning.

Med fleksible kørelærere og undervisningstider og flere køreskoler langs Køge bugt, har du rig mulighed for at planlægge din egen undervisning så den passer ind til netop din hverdag - det betyder ligeledes, at du kan passe dit arbejde eller skole sideløbende med at tage et kørekort.

Hos Åmarkens køreskole findes fleksibiliteten ikke kun i undervisningstiderne, men også i betalingen.

Du har nemlig mulighed for selv at vælge, hvor meget du ønsker at betale - dog skal du med Køreskolens Lovpakke Light selv være aktiv i forhold til nogle af de opgaver køreskolen ellers ville have ordnet for dig.

Læs mere under Rabatpakker på deres hjemmeside, og bemærk priserne starter fra kr. 8.475 for en lovpakke - og det er uden du får en dårligere undervisning af den grund.

Ligeledes hjælper Åmarkens køreskole, hvis du mangler kontanter lige nu, og gerne vil igang med dit kørekort. Her tilbyder køreskolen en god finansieringsordning over 12 måneder eller en opdeling i 2 eller 3 rater efter ønske.

Køreskolen tilbyder undervisning i lokaler beliggende lige ved Frihedens station - mere centralt kan det ikke blive for tog og bus.
Adresse

Lodsvej 2, 1th.
2650 Hvidovre


Kontakt info

Telefon: 2425 4200


Website

Åmarkens Køreskole's website