Zoneterapeutskolen

Zoneterapeutskolen


Bliv zoneterapeut, et sundt alternativ livsglæde og begejstring i uddannelsen!

Eleven er forsikret under hele uddannelsen
Eleverne på skolen er forsikret under hele uddannelsesforløbet. hvis en klient skulle søge om erstatningskrav på en eller anden måde. Det gælder når de udøver zoneterapi, massage og akupunktur. Forsikringen dækker på skolen, i eget hjem, ude hos andre privathjem og på virksomheder.

40,9 % har zoneterapi som hoved-beskæftigelse
Lær at blive en dygtig ZCD zoneterapeut og muligheden for at kunne leve af det efter endt uddannelse, og 40,9 % af landets zoneterapeuter har det som fuldtidsbeskæftigelse ifølge en landsdækkende undersøgelse fra Syddansk Universitet i Odense.

Sygeforsikringen danmark
Tilskud til zoneterapibehandlinger fra Sygeforsikringen danmark med mere end 2,3 mill. brugere, kan kun give endnu mere arbejde til de i forvejen travle zoneterapeuter. Jo vi er ikke i tvivl om at der er en god investering i uddannelsen og efterfølgende gode muligheder for at kunne leve af det fuld tids, hvis du ønsker dette.

Uddannelsen er grundlaget for at du kan blive godkendt hos Sygeforsikringe danmark som behandlende zoneterapeut, der kan give tilskud til din klienter, når du er medlem hos ZCT og RAB godkendt. Dvs. Registreret Alternativ Behandler.

Bestem selv dit arbejde
Nogle ønsker kun halvdags og andre behandler nogle få dage eller aftener om ugen. Det er helt op til dig hvad der passer ind i dit liv. Det giver balance i dit eksisterende familieliv. Det er fantastisk afstressende og givende at behandle sine medmennesker, der kommer til dig, fordi de har hørt at det er du bare god til.

Innovation og udvikling
Vi skaber mange nye virksomheder i form af zoneterapi klinikker rundt i landet. Et levebrød der giver den enkelte zoneterapeut frihed i forhold til hjem, øvrige arbejde og fritid. Bestem selv hvornår du vil arbejde og tjene til livets ophold.

Fuldtidsarbejde og uddannelse. Dag- og aftenhold
Uddannelsen er tilrettelagt på en sådan måde, at du kan have fuldtidsjob ved siden af de 2 år uddannelsen varer. Det har 98 % af skolens elever. Du har valgmuligheder for dag- og aftenundervisning. Sammensæt dette som passe til dig og dit liv.

Masser af informationer
Vi er meget informationsivrige og har valgt at give dig så mange oplysninger som muligt, vi kan simpelthen ikke lade være... Vi putter ikke vores eget lys under en skæppe, og som du nok kan se, når du læser om os på hjemmesiden... Vil vi gerne fortælle om alt det vi er gode til.

Undervisning med lærer på i samtlige fag
Indlæring i fagligt stof vil være karteterundervisning. Gruppe undervisning på klassen er også populær blandt eleverne.

Der er ikke PC baseret fjernundervisning (e-leaning) af nogen art. Vi foretrækker at der altid er en professionel underviser tilstede til alle samtlige timer og fag i uddannelsen, det garanterer vi. Det give en mere spillevende undervisning, der øger indlæringsevnen væsentligt og styrker sammenholdet. Det gør at langt de fleste elever gennemfører uddannelsen.

Det giver tryghed og god opfølgning samt repetition, så lekierne og stoffet forståes og sidder fast.

Selvudviklingsproces

Der sker så stor en udviklingsproces for den enkelte elev, at det alene sammen med indlæring til ZCD zoneterapeut, er det hele være at følge på sidelinien og i undervisningsprocessen. Et nyt kapitel i dit liv finder sted i disse 1 år og 10 måneder. Det åbner mange nye døre til dig og din familie.

Frokost og pauser i det fri
Nogle af eleverne har valgt at sidde ude i det fri.
Hyggelig samvær i det fri, hvor der indtages mad og en god snak hinanden imellem, inden de skal ind og give hinanden zoneterapi behandlinger og akupressur.
Adresse

Idyl 20
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 75 50 50 31


E-mail: kolding@zonecollege.dk


Website

Zoneterapeutskolen's websiteZoneterapeutskolen
Zoneterapeutskolen
Zoneterapeutskolen