Zara - København


E du vild med tøj, der følger de nyeste trends, men som på samme tid ikke springer det månedlige budget? Så kan det være, at du skal forbi Zara. Hvis du ikke kender til Zara, så er det en spansk brand, der efterhånden har placering i mange forskellige lande og byer. I Danmark finder du Zara i København og i Odense. I København har Zara butikker flere steder, heraf f.eks. midt på Strøget, nemlig Vimmelskaftet 28.

Tilbage i 1975 åbnede Zara sin første butik i det nordvestlige Spanien og brandet er siden da vokset enormt. Du kan derfor i dag finde Zara i mange forskellige lande og byer. Zara er altid en sikker vinder på en shoppingtur. Uden tvivl. Her er der bestemt noget for enhver smag - både for kvinder og mænd. Brandet holder sig nemlig altid opdateret i forhold til de nyeste trends på markedet, og der vil både være noget for de helt unge, men også mere modne kvinder og mænd. Stilen hos Zara er ret bred, og der vil derfor både være en masse enkle styles, heraf mange forskellige basisvarer, men du vil også kunne finde lidt mere vovede items, der kan tilføje noget nyt og spændende til din garderobe!
Zara byder dog ikke kun på tøj. Brandet har nemlig også en række andre varer i sortimentet, der måske vil falde i din smag. Mangler du nye sko? En taske? Solbriller til den næste sommerferie? Smykker til den næste fest eller en velduftende parfume? Det kan Zara også hjælpe dig med! Brand har nemlig et enormt udvalg af flotte accessories, der kan være med til at give det sidste touch til dit næste festoutfit. 

Kvaliteten af tøjet hos Zara er høj, taget de gode priser i betragtning. Mange af de items, du vil finde i Zara, er til at betale. Der vil dog også være nogle items, hvor priserne også kan ligge i den lidt højere ende, hvilket du skal være opmærksom på, inden du shopper hos Zara. Hvis du ikke har det største overskud i dit budget, så kan du også tage et kig på de nedsatte varer i butikken. I Zara finder du nemlig typisk et hjørne med en masse nedsatte varer, hvor du med stor sandsynlighed kan gøre dig et rigtig godt køb eller to. 

Når du træder ind i en Zara, vil du hurtigt bide mærke i den meget moderne indretning. Hvide gulve, vægge og en masse spejle pryder indretningen. Der er fuld fokus på at fremhæve de mange forskellige styles i butikken.. Lokalerne er bestemt med til at inspirere dig. Desuden har Zara altid mange komfortable prøverum, der har en fornuftig størrelse. Du kan altså være sikker på, at brandet har gjort sit bedste for, at du får en god shoppingoplevelse. 

Hvis du vil holde dig opdateret på seneste nyt fra Zara, kan du følge med på deres Instagram-profil. Her gemmer der sig en masse inspirerende billeder af spændende items og flotte styles. 

Hvis du er vild med tøj, der følger de nyeste trends, og som er til at betale, så kan det være, at du skal forbi en Zara næste gang, du shopper. Deres udvalg er stort, og du derfor kan nemt bruge en masse tid inde i deres butikker. Zara byder på et enormt udvalg af tøj, sko og en masse forskelliger typer af accessories. Hvis du ikke har en Zara i nærheden af dig, kan du i ro og mag tjekke deres webshop ud. Her kan du shoppe, mens du nyder en kop kaffe i sofaen. Bedre bliver det næsten ikke, hvis du spørger os.
Adresse

Vimmelskaftet 28
1161 København K


Kontakt info

Telefon: 88 33 52 10


Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 18.00
Søndag: 11.00 - 17.00


Website

Zara - København's website