Wok N Grill

Wok N Grill


Skal der nem og spændende mad på menuen i dag, så er der mulighed for både lækre frokost og middagsretter hos Wok N Grill i Kolding. Du får ikke bare velsmagende asiatiske retter som pekingsuppe, wontonsuppe, forårsruller, indbagte tigerrejer, stegte nudler og ris og wokretter, her er også et godt udvalg af dansk traditionel mad såsom stjerneskud, herregårdsbøf og ristede hotdogs.

Wok N Grill ligger på Haderslevvej 8 i Kolding, få minutters gang fra Kolding Station, Designskolen og Syddansk Universitet Kolding. De glade kunder melder om et stort udvalg af lækker og frisk mad, super god service og hurtig levering.

Det store og spændende menukort har noget til en enhver lejlighed og anledning, de store asiatiske menuer giver dig mulighed for at smage flere forskellige ting, de stegte nudler og ris med kylling, oksekød eller tigerrejer smager fortrinligt og wok specialiteterne som and a la Peking og sprødstegte pangasiusfilet er værd at prøve. Er man mere til en god omgang grillmad, laver Wok N Grill de lækreste burgere, hele 21 forskellige slags kan du vælge imellem, det store udvalg af pølser er fremragende og spareribsene lækre og møre.

Det er svært ikke at blive fristet af det lækre menukort hos Wok N Grill, men heldigvis er de kun et klik væk, så bestil allerede nu på Hungry.dk, og du kan snart nyde varm og veltilberedt mad.
Adresse

Haderslevvej 8


Åbningstider

Mandag: 01:00 - 01:00
Tirsdag: 11:00 - 20:45
Onsdag: 11:00 - 20:45
Torsdag: 11:00 - 20:45
Fredag: 11:00 - 20:45
Lørdag: 15:00 - 20:45
Søndag: 15:00 - 20:45


Website

Wok N Grill's website