Winkel Trafikskole


Hos Winkels Trafikskole er du som elev i centrum igennem hele forløbet. Dette betyder, at undervisningen og forløbet hos Winkels Trafikskole ikke standardiseres, men istedet fokuseres der på dine behov og evner.

- Du bliver derfor ikke ikke presset til køreprøve eller teoriprøve, før du føler dig klar og tryg ved bilen og kørereglerne.

Hos køreskolen vægtes trygheden for den enkelte elev i det hele taget meget højt. Som elev får du derfor selv mulighed for at styre tempoet og intensiteten i undervisningen. Du presses derfor ikke ud i situationer som kan virke ubehagelige eller overvældende. Samtidig kan tempoet sættes op, hvis du føler dig klar til det.

- Det at tage kørekort er noget du vil huske igennem mange år. Derfor er det også vigtigt, at det er en behagelig oplevelse du kan se tilbage på med et smil på læben.

Ligeledes tilbyder Winkels trafikskole stor fleksibilitet, når det angår køretimer og banekørsel. Her aftales lektionerne mellem dig og kørelærer, så det kan passes ind til i din hverdag.

Teoriundervisningen ligger hver torsdag fra 18.30 - 21.30. I teoriundervisningen lægges der særlig vægt på inddragelse, derfor bliver undervisningen mere underholdende og lærerig for dig.
Der startes hold den første torsdag i hver måned, du kan derfor være igang med at tage kørekort på under en måned fra i dag.
Adresse

Solvænget 18
2630 Taastrup


Kontakt info

Telefon: 40 53 38 03


mail: micwinkel@live.dk


Winkel Trafikskole