Weekday - København


Weekday er en tøjbutik, der taler til de unge studerende. Butikken hører under H&M og er et svensk brand, der blev grundlagt i 2002. Herunder blev Cheap Monday senere skabt i 2004. Weekday i København finder du beliggende på adressen Købmagergade 47.

Deres værdier er, at du skal kunne købe modetøj, som afspejler sig af fremtiden med samfundet i fokus. Køber du tøj i Weekday, vil du derfor kunne følge med i den nyeste mode, hvor du ikke behøver at gå på kompromisser med dine egne værdier. Weekday er er en tøjbutik som hele tiden holder sig opdateret inden for nutidens trends. Stilen er meget street, og vil passe perfekt til diverse gadefester om sommeren.

Tøjet er meget skandinavisk og enkelt, og du kan derfor sammensætte det på mange forskellige måder. De forsøger hvert år hele tiden at lave nye kollektioner, som hele tiden afspejler sig i, hvor modeverdenen er på vej hen.

Udover tøj kan du også købe smykker, som også er inspireret af tidens mode, hvor de enkelte og kreative aspekter fylder meget. Derudover er der også mange andre accessories som f.eks. solbriller, kasketter, bælter, strømper osv.

I butikken møder du altid et smilende personale, som er klar til at hjælpe dig, så du finder den helt rigtige stil og ikke mindste den rigtige størrelse. I butikken er der mange prøverum, og du skal derfor ikke stå og bruge din tid på at vente.

Ønsker du at følge modens tendenser lige nu og ikke mindst få det til billige penge, er Weekday et oplagt valg. Her har du også mulighed for at købe gavekort til dine venner, som de med garanti vil blive glade for.

I Weekday har du selv mulighed for at sætte dine kreative mode-instinkter på prøve, og dine venner vil helst sikkert også bemærke det.
Adresse

Købmagergade 47
1160 København


Kontakt info

Telefon: 36 97 97 44


Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 18.00
Søndag: 10.00 - 17.00


Website

www.weekday.com