Watchfelt - Moderigtige ure & solbriller

Watchfelt - Moderigtige ure & solbriller


Et ur er ikke længere noget du har for at se hvad klokken er. Der er et ur på enhver telefon og computerskærm i dag. Men selvom udviklingen ændrer på måden vi ser på forskellige elementer i livet, så står tiden ikke stille for verdens urfirmaer. Og heller ikke for Watchfelt.dk

Nu til dags er et ur mere som et smykke eller et statussymbol. Det er din personlighed der udstråles gennem dit ur eller dine solbriller. Du ser næsten ikke et Instagrambillede uden der er en personlig reference i det. Og jo mere populær Instagramprofilen er, desto mere mærkevarebevidst er personen bag som oftest også.

Så hvorfor ikke starte din karriere som blogger, Instagrammer eller bare i det private erhvervsliv med et lækkert ur fra Watchfelt.dk?

Watchfelt er en webshop der tilbyder mærkevareure, solbriller og armbånd til konkurrencedygtige priser. Det er henvendt til dig, der forstår brugen af ure og solbriller som accessories. Det er til dig, som elsker at skille dig ud ved at bære noget unikt og eksklusivt. Sidst men ikke mindst er det for dig, som er stilbevidst og føler dig godt tilpas i selskab med andre ligesindede mennesker der følger de nyeste trends.

Er der kommet et nyt brand på markedet, som endnu ikke er kommet til Danmark, kan du forvente at finde det hos Watchfelt så snart det er muligt. Butiksindehaveren Jesper Krogfelt søger altid ny inspiration og har et øje på hver finger i alle verdenshjørner.

På trods af en typisk tendens i at mærkevarer koster kassen, så er Watchfelt ikke en webshop der tager ågerpriser, men netop har fundet den gyldne middelvej på prisen uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Desuden tilbyder Watchfelt en prisgaranti på alle deres varer gældende for hele Danmark og alle danske webshops. Med 365 dages returret har du en garanti for kvalitet og en service, der overgår de fleste andre webshops. Selv reklamationsretten er udvidet til to år i stedet for den lovgivne ret på et år.

Lige nu kan du få 15% rabat på dit køb i webshoppen her:

Du kan desuden finde Watchfelt på Facebook og Instagram.

Derfor handler folk altid hos Watchfelt.dk 

- Billige ure du har råd til, fra 300 kr. til 2.700 kr.
- ViaBill Free, lån op til 2.000 kr. rente og gebyr frit, afdrag over 24 mdr.
- 365 dages udvidet bytteservice og retur ret.
- Billig fragt & 1-2 dages levering.
- Den største studenter rabat på moderne ure.
- Betal med Mobilepay, Betalingskort, ViaBill & PayPal.
- 9,7/10 Trustpilot score.

Følg dem på Instagram med +13.000 følgere eller på deres Facebook fanside. 

Klik her for at se deres studierabat i samarbejde med Studenterguiden.dk
Adresse

Kæragervej 5
7080 Børkop


Kontakt info

Tlf: 4019 1834
Email: info@watchfelt.dk


Website

WatchfeltWatchfelt - Moderigtige ure & solbriller
Watchfelt - Moderigtige ure & solbriller
Watchfelt - Moderigtige ure & solbriller