Wagner - København


Søger du som mand et sted, hvor du kan købe lækkert tøj? Eller måske du som pige søger et sted, hvor du kan købe en god gave til din kæreste. Uanset hvad, så er Wagner måske stedet for dig. Hos Wagner får du lækkert tøj til manden i dit liv eller til dig selv. Hvis dette lyder som noget for dig, kan du med fordel besøge Wagner i København på adressen Lufthavnsboulevarden 6.

Hos Wagner har de en masse lækre brands. Du finder blandt andet mærker som Björn Borg, Eterna, Gabba, JUNK de LUXE, JBS, Shine Original, Lingbergh, Signal, Superdry og mange flere.

Som studerende er det særligt fordelagtigt at shoppe hos Wagner. Her får du nemlig tøj i forskellige prisklasser, idet de har mange forskellige mærker til forskellige priser. Derfor er det altså nemt at handle i Wagner efter dit budget, hvad end du er typen der gerne vil bruge lidt flere penge på tøj, eller du blot ønsker at forny din garderobe uden at ødelægge budgettet.

Ønsker du at spare ekstra penge, når du køber tøj? Så kan du med fordel tjekke oulet-sektionen på Wagners hjemmeside, hvor du kan få lækkert tøj til gode priser.

Hvis du leder efter en gave, så er Wagner helt sikkert også et godt sted at lede efter dette. Du finder noget til enhver smag og prisklasse, og det er derfor nemt at finde en gave her. Hvad end det er til din bror, din kæreste, din far eller en helt fjerde, så vil de helt sikkert værdsætte et lækkert stykke tøj i gave. Er du i tvivl, hvad du skal købe, så vil de venlige ekspedienter i butikken helt sikkert hjælpe og vejlede dig til, hvilken slags gave, du skal gå efter.

Hvis du som mand ikke er helt sikker på din stil, og hvad der ser godt ud, så kan du også få hjælp til dette i butikken. De ansatte vil helt klart hjælpe dig med tips til din personlige stil og sammensætningen af tøj, så du får en gennemført stil og en lækker garderobe.

Besøg en af Wagners mange butikker landet over, hvis du enten søger noget lækkert tøj til dig selv, eller du ønsker at forkæle en af dem, du holder af med en god gave.
Adresse

Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup


Åbningstider

Alle dage: 10.00 - 17.30


Website

www.wagner.dk