Wabiwabi


Står du og lyster en sund frokost bestående af lækkert og farverigt sushi, så er Wabiwabi det perfekte sted. De har frokosttilbud både i Roskilde og på Amager.
Hos Wabiwabi møder tradition modernitet. Ifølge Wabiwabi skal sushi være smukt og farverigt. Derfor sammensætter de også sushien på deres hel egen unikke måde, som de kalder Wabistyle. Maden er fuld af farve og fuld af smag. Dine øjne såvel som smagsløg bliver udfordret, og du får derfor en helt unik sanseoplevelse. Den smagsrige mad anrettes ikke mindst på en æstetisk og visuelt indbydende måde – Take-awayen er nemlig af den overbevisning, at det ikke kun er smagen, der udgør et måltid. Anretningerne inddrager desuden elementer fra både det moderne nordiske- og det traditionelle japanske køkken.

Wabiwabi har et dygtigt personale i ryggen. Værter og værtinder står altid klar til at besvare spørgsmål eller anbefale dig menuer. Dette er uanset om du møder fysisk op som gæst i restauranten eller giver et opkald. Er du i tvivl om noget, kan du altid henvende dig til personalet.
Wabiwabi’s dygtige kokke lægger meget energi i at levere anderledes, mere indbydende og ikke mindst ærlig mad. På denne måde skiller Wabiwabi sig ud fra den traditionelle sushi bar. Take-awayen har høje ambitioner og varme hjerter. Maden laves med kærlighed, og der kræses for hver en detalje. Du er altså sikret en eksklusiv madoplevelse.

Deres restauranter er indrettet i en enkelt japansk minimalistisk stil, som sætter rammerne for dit besøg og bidrager til en fantastisk sanseoplevelse. Tjernerne er yderst kompetente, idet de har en stor viden om menuens indhold og de forskellige råvarer. Det er en viden, som du nemt kan benytte dig af, hvis du har nogle spørgsmål til menuen eller de enkelte retter.

Wabiwabis er for dig, som ønsker en fuldendt restaurantoplevelse til en favorabel pris.
Adresse

Islands Brygge 81, 2300 København S


Kontakt info

Tlf.: +45 4371 0000 
Email: mail@wabiwabi.dk


Åbningstider

Man - tors: 16.00 - 22.00
Fre - lør: 12.00 - 23.00
Søn: 16.00 - 22.00


Website

Wabiwabi's website