Vogue Hair

Vogue Hair


Vogue Hair i Køge er en lille eksklusiv salon/wellness, som ligger lige i hjertet af Køge, kun 100 m fra 3 etagers parkeringshus samt bus og tog. Nemmere bliver det ikke. Vogue Hair er bestemt et besøg værd, hvis kun det bedste er godt nok. Hos Vogue Hair i Køge er det vigtigste at forkæle kunderne. Vogue Hair sætter stor fokus på den enkelte kundes behov og velbefindende. Det handler ikke bare om en ”klip”, men i lige så høj grad om den enkelte kundes trivsel, tryghed, nærvær.

Hos Vogue Hair har du muligheden for at ”koble fra hverdagens strabadser” og blive forkælet, samt gå derfra med fornyet energi. Vogue Hair har MEGET at byde på og er altid et hårstrå foran! Hos Vogue Hair bliver du altid budt på en lille forfriskning, hvad enten du er til en cafe latte, cappuccino eller et lille glas øl eller vin/rosévin.

Lad dig forkæle og bestil en tid her

Pia Eegholm, som er én af dem du møder hos Vogue Hair, er uddannet frisør og har mange års erfaring indenfor branchen. Hun har indenfor de sidste 5 år specialiseret sig i brude- og håropsætninger.
Hun er uddannet make-up stylist og har haft mange kendte ind over, som LOC, Rasmus Seebach og USO. Af skuespillere kan blandt andet nævnes Mads Mikkelsen og Kirsten Henriksen m.fl.
Gennem de sidste 8 år har Pia ydermere specialiseret sig indenfor extensions, som er hendes helt store passion.

Netop extensions og hårforlængelse udføres i den bedste kvalitet indenfor alle metoder. Desuden er det meget snart også muligt at få påsat eyelashes (single/mink) samt voksbehandlinger. Vogue Hair er desuden eneforhandler af Kerastase i Køge. Derudover forhandles Kevin Murphy og GHD glatjern, føntørrer m.m. 

Hvis du er af det mandlige køn kan du få en herreklip, hvor du selvfølgelig også får en forfriskning. Derudover tilbydes du at få klippet/studset spidser efter 8-14 dage MED I PRISEN!

Studenterguiden anbefaler Vogue Hair til dig i Køgeområdet, som gerne vil klippes af en professionel uden at det skal koste dyrt. Du får en uovertruffen behandling, hvor det kun er DIG, der er i fokus. Forfriskninger og god kundeservice er absolut et plus. Det stærke og meget dygtige team vil forkæle dig, og få dig til at føle dig godt tilpas i den behagelige frisørstol. Endvidere giver Vogue Hair A L L E deres kunder en vask og hovedbundsmassage samtidig med en dejlig gang massage i vores nye lækre stressless massagestole.

Book en tid online på her og få sat håret af en professionel


Studenterrabatter

Følg med på Instagram for at se de smarte frisurer og eventuelt et godt tilbud.
Adresse

Stationspladsen 5
4600 Køge


Kontakt info

Tlf.: 28 29 09 00
E-mail: info@vogue-hair.dk


Åbningstider

Mandag: 08.00 - 16.30
Tirsdag: 09.30 - 18.00
Onsdag: 09.30 - 18.00
Torsdag: 09.30 - 20.00
Fredag: 09.30 - 19.00
Lørdag: 09.00 - 14.00


Website

Vogue Hair's websiteVogue Hair
Vogue Hair
Vogue Hair
Vogue Hair