Visage Hudplejeklinik

Visage Hudplejeklinik


Visage hyggelige placering i AL Passagen er den perfekte indgang til vor dejlige klinik i to etager. Med den afslappende indretning i venterummet og den intime stemning i behandlingsrummene, er du her sikret total afslapning. Når vejret tillader det er du velkommen til at benytte vor hyggelige terrasse med udsyn til Passagen og den dejlige stemning. Vi gør opmærksom på at vi ikke kan tilbyde behandling i dobbeltrum i denne afdeling.

Visage blev grundlagt af Bente Jensen for mere end 25 år siden i ydmyge rammer i Horsens. Bente har fra starten af været toneangivende med nyheder indenfor skønhedsbranchen. Således var hun blandt de første i Danmark til at tilbyde permanent make-up, en disciplin hun har udøvet siden.Hun var med til at introducere danskerne til chokolademassage og er stadig konstant på udkig efter de nye trends og tendenser indenfor faget. Idag findes der 4 klinikker under Visage navnet samt distribution af flere produktserier.

Kolding Zoneterapi Klinik byder velkommen i en af byens hyggeligste klinikker, hvor du bliver behandlet af kompetente og seriøse behandlere - vi er registrerede alternative behandlere (RAB) efter Sundhedsstyrelsens retningslinier.

http://studenterguiden.dk/images/Image85.jpg
Adresse

A. L. Passagen 15
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 76 25 15 44


E-mail: visagekolding@visage-klinik.dk


Website

Visage Hudplejeklinik's websiteVisage Hudplejeklinik
Visage Hudplejeklinik
Visage Hudplejeklinik
Visage Hudplejeklinik