Vintage Coffee


Hvis du søger en hyggelige café i København, hvor du både kan få en let morgenmad, en lækker brunch eller en dejlig frokost, så har vi stedet til dig: Vintage Coffee. Her er der selvfølgelig også rig mulighed for at få en god kop kaffe. Hos Vintage Coffee i København har du rig mulighed for at både sidde indendørs og udendørs, hvis vejret tillader det. Du finder Vintage Coffee i København beliggende på adressen Sløjfen 2 på hyggelige Frederiksberg. Her kan du sidde udenfor og have god udsigt over Frederiksberg mens du får dig en god kop kaffe i godt selskab og i hyggelige omgivelser.

 

Hos Vintage Coffee er der noget for alle, hvad end du er vild med kød, vegetar, veganer eller blot søger noget sødt at spise til kaffen. Her serveres nemlig blandt andet fiske juicer, smoothies, lækre sandwiches, gode supper og lækkert bagværk. Der er derfor noget for enhver smag, hvad end du er sulten eller blot er snacksulten eller kaffetrængende.

 

Hos Vintage Coffee kan du med fordel tage studiegruppen med til jeres næste studiemøde, hvis I ønsker at sidde og diskutere jeres gruppearbejde i hyggelige omgivelser og med lækkert kaffe på kanden. Derudover har I rig mulighed med at forkæle jer selv efter mødet med noget lækkert mad eller noget sødt bagværk.

 

Vintage Coffee har åbent fra om morgenen til om aftenen, og du har derfor rig mulighed for at anlægge caféen et besøg det tidspunkt på dagen, der passer dig bedst. Hvad end det er inden du skal møde på studiet, efter skole eller måske til en god juice eller kaffe med vennerne efter aftensmad, hvad end der passer jer bedst. Derudover har de god mad, hvis du gerne vil have en god brunch eller en god frokost til gode priser.

 

Maden og drikkevarerne hos Vintage Coffee er yderst lækre og helt sikkert noget, der skal opleves.

 

Ønsker du at vide mere om Vintage Coffee, kan du med fordel tjekke dem ud på deres sociale medier, hvor du både finder caféen på Facebook og på Instagram. På deres Instagram profil deler caféen jævnligt ud af billeder af deres gode kaffe og deres lækre mad. Billederne er yderst æstetiske og flotte, og deres profil er helt sikkert værd at tjekke ud og følge, hvis du er nysgerrig på hvad caféen serverer, og hvis du overvejer at tage et smut forbi en dag.

 

Tag dine kære under armen til et smut forbi Sløjfen på Frederiksberg for at besøge den hyggelige café Vintage Coffee, hvor du er sikker på at finde noget til enhver smag.
Adresse

Sløjfen 2
2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 71 54 50 50
Email: coffe2300@outlook.dk


Åbningstider

Søndag - mandag: 07.00 - 21.00
Tirsdag - onsdag: 07.00 - 22.00
Torsdag: 07.00 - 21.00
Fredag - lørdag: 07.00 - 23.00


Website

Vintage Coffee's website