Vila - København


Er du vild med trendy og feminin modetøj? Så er Vila helt sikkert stedet for dig at shoppe. Hvad end du søger en lækker kjole, en flot nederdel, et praktiske par jeans eller en lækker og varm stræktrøje, så har Vila noget til dig. Deres store udvalg rummer tøj til enhver anledning, hvad end du søger noget flot hverdagstøj eller du ønsker noget tøj til en mere formel anledning. Vila findes rundt omkring i hele landet, så det er ikke svært at komme et smut forbi, hvor end i landet du bor. Vila i København er beliggende på adressen Lygten 2.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvilke produkter Vila forhandler, så kan du gå på opdagelse på deres hjemmeside. Her har du også mulighed for at tilmelde dig deres nyhedsbrev, så du altid kan holde dig opdateret på den nyeste mode.

Vila er en del af BESTSELLER som er et international, familieejet mode virksomhed. Hos BESTSELLER ejer de mere end 20 forskellige modemærker, som indbefatter mode til både kvinder, mænd, teenagers og mænd. Udover Vila ejer virksomheden blandt andet Jack & Jones, Name It, Only, Selected og Vero Moda.

Du kan også finde Vila på både Instagram og Facebook, hvor de deler billeder af deres flotte, feminine og moderigtige tøj. Hvis du har brug for inspiration, kan du med fordel tjekke deres Instagram ud. Her deler de jævnligt billeder af deres kollektioner, som helt sikkert vil give dig inspiration til din personlige stil.

Som studerende er det særligt fordelagtigt at handle hos Vila, idet priserne er studievenlige. Her kan du sagtens få et lækkert sæt tøj og fornye noget af din garderobe, uden at det skal ødelægge dit budget for resten af måneden. Derfor er det helt klart at foretrække at handle her, hvis du søger et sted som studerende at købe moderigtigt tøj til billige priser, mens der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Hvis du skal shoppe en gave til en veninde, din søster eller din mor, så finder du noget til forskellige stile og typer hos Vila. Idet priserne er overskuelige, er det helt sikkert et fordelagtigt sted at købe en gave, idet priserne ikke ruinerer din pengepung. Dine kære vil helt sikkert værdsætte en gave fra Vila, idet man får god kvalitet til pengene. Om det blot er et par glimmersokker, en basic trøje eller du måske leder efter en smuk kjole, så finder du dette her hos Vila.

Vila blev grundlagt i Danmark tilbage i 1994, og er i dag et stort moderne mode brand med mere end 120 retail butikker og 2.000 engros-kunder rundt omkring i Europa. I skrivende stund har Vila mere end 400.000 synes-godt-om-tilkendegivelser på Facebook, hvilket helt klart fortæller noget om brandets popularitet. 

Hvis du er vildt med moderigtigt tøj med et feminint touch, så vil du være helt vild med tøjet fra Vila. Tjek en af deres mange butikker ud eller tjek deres hjemmeside eller sociale medier ud i dag, hvis du ønsker at købe nyt lækkert tøj til studievenlige priser.
Adresse

Lygten 2
2400 København NV


Kontakt info

 Telefon: 35 82 59 19


Åbningstider

 Tjek hjemmesiden for de individuelle butikkers åbningstider.


Website

www.vila.com