Veras Vintage


Rebecca Vera Stahnke er kvinden bag Veras Vintage. Et spændende univers, hvor du kan forbinde bæredygtighed og flotte (samt farverige) styles uden at gå på kompromis med de trends, der dominerer modebilledet. Hos Veras Vintage kan du nemlig bytte og shoppe tøj, men også sælge ud af brugt tøj - nemt og smart! Du finder først og fremmest Veras Vintage i København på Studiestræde 27 i hjertet af byen. Derudover kan du shoppe tøj online på Vera Vintage hjemmeside samt stande i henholdsvis Aarhus, Odense og København. 

Når du besøger Veras Vintage, er du ikke i tvivl om, at du træder ind i et spændende og farverigt univers. Her kan du finde smukke styles, der kan være med til at give din garderobe et friskt pust. Endvidere kan du også nemt sælge ud af dine egne items, så de kan få nyt liv, og andre kan få glæde af dem. Det er en “win win situation” for alle parter! Desuden er konceptet hos Veras Vintage ekstra smart til dig, der er på SU, og som måske har et lidt stramt budget, men ikke vil gå på kompromis med at vælge moderigtige styles til din garderobe. Ved at købe fra Veras Vintage, har du virkelig muligheden for at sætte et personligt præg på din stil.

På Instagram kan du tage på opdagelse i det farverige univers, som Veras Vintage har at byde på. Veras Vintage har nemlig en spændende profil, der er fyldt med inspirerende billeder af bl.a. flotte styles.

Synes du, at konceptet hos Veras Vintage lyder som noget for dig, så kan vi anbefale dig at tage et kig på butikkens hjemmeside og webshop - og hvem ved? Måske finder du en ny favorit eller to i shoppen. For at blive lidt klogere på butikkens byt, brug og sælg koncept, anbefaler vi dig også at læse med på hjemmesiden.
Adresse

Studiestræde 27
1455 København K


Kontakt info

E-mail: contact@verasvintage.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 12.00 - 18.00
Lørdag: 11.00 - 17.00


Website

https://verasvintage.dk/