Vandkunsten Sandwich


Hvis du har lyst til et måltid, der får tænderne til at løbe i vand, så bør du klikke videre her.
Vandkunsten Sandwich er et super lækkert take-away sted, som har eksisteret siden 1991. 2 skarpe og passionerede kokke åbnede døren til butikken efter at have arbejdet i flere forskellige kendte restauranter i København. De da allerede var rig på erfaring, brugte de deres vide til at skabe nogle enestående sandwich med egne opskrifter. Mere end 20 år senere insisterer Vandkunsten Sandwich stadig på at sammensætte ingredienser efter egne opskrifter, så kunden får en smagsoplevelse ud over det sædvanlige Vandkunsten Sandwich er i dag til at finde op til flere steder i København: Rådhusstræde, Torvegade og Østerbrogade.

Deres sandwiches laves fra bunden fra et hjemmelavet koncept. Inspirationen til konceptet er fundet i det italienske køkken, idet det italienske køkken består af lækkert brød, og så sparer de ikke på grønsagerne. Råvarerne bruges eller kombineres gerne på måder som adskiller sig fra de traditionelle sandwichbarer. På den måde sikres det at konceptet er anderledes, spændende og fuld af smag. Vandkunsten Sandwich er overbeviste om at unikke sandwich kun er unikke, når der fokuseres på hver eneste ingrediens, og derfor er alt tilberedt fra bunden. Selv egne dressinger tilberedes, og købet steges og marineres med egne opskrifter. Du får altså en smagsoplevelse, som du kun kan få den hos Vandkunsten Sandwich.
Hvis du er på farten, er det hurtigt lige at smutte forbi et af de nærmeste Vandkunsten Sandwich, og få fyldt energi på motoren, så du ikke går en dag uden mad.
Adresse

Rådhusstræde 17, kld. 1466 København K og Torvegade 29, 1400 København K


Kontakt info

Telefon: 33 13 90 40 (Rådhusstræde) og 33 13 90 45 (Torvegade)
E-mail: info@vsandwich.dk


Åbningstider

Rådhusstræde
Mandag – fredag: 10.00 – 16.00
Lørdag: 11.00 – 16.00
Søndag: lukket

Torvegade
Mandag - fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 18.00


Website

Vandkunsten Sandwich's website