Valter Køreskole


Hos Valter Køreskole får du en topkvalificeret og professionel undervisning. Køreskolen har stor erfaring indenfor kørselsundervisning. Ligeledes lægges der vægt på den generelle køreglæde - så du også kommer til at synes, at det er sjovt at køre bil. Hos Valter Køreskole er du i fokus, og der arbejdes hårdt og engageret for, at du bliver en god og tryg billist

Valter Køreskole består af dygtige og motiverede kørelærere, som medfører, at køreskolen har en beståelsesprocent på næsten 100 %.

Beståelsesgaranti til både teoriprøve og den praktiske prøve. Er du uheldig og ikke består første gang, betaler Valter køreskole din næste prøve. Læs om betingelserne for beståelses garanti under linket kørekort.

Hos Valter Køreskole er der specialiseret i et  lynkursus, hvilket betyder, at du aftaler med din kørelærer hvornår du vil tage teoriundervisning samt køretimer, når du starter på dit kørekort. Undervisningen foregår på den måde på rekordtid på 2 uger – nemt, hurtigt og fleksibelt.

Dette betyder, at du kan stå med dit kørekort i hånden næsten to uger efter undervisningen er påbegyndt!

Har du brug for at tage kørekortet i eget tempo, har du selvfølgelig også mulighed for det. Hos Valter Køreskole kan alle få hjælp til at tage kørekort - uanset læringstempo. Prisen for dit kørekort er den samme uanset, hvor hurtigt du tager dit kørekort.

Valter Køreskole udbyder, udover det almindelige kørekort på dansk og engelsk, også kørekort til motorcykel, ombytning af udenlandsk kørekort, generhverv, kørselsforbud, rutinetimer samt førstehjælpskursus.

  

Valter Køreskole drives og ejes af Slavisa K, og ligger centralt placeret på Østerbro i København.
Adresse

Vennemindevej 1
2100 København Ø


Kontakt info

Telefon: 50 40 32 80


Telefontid
Mandag-fredag mellem 8.00-20.00


Åbningstider

Mandag : 17:00-20:00 + evaluerende prøver på storskærm
Tirsdag: 17:00-20:00
Onsdag: 17.00-20.00 + evaluernde prøve på storskærm
Torsdag: 17:00-20:00
Fredag: 17:00-20:00


 


 


  


Website

Valter Køreskole's website


Valter Køreskole
Valter Køreskole
Valter Køreskole
Valter Køreskole