VEGA

VEGA


Savner du et sted, hvor hele aftenen kan slås sammen? At du kan gå direkte fra en fed koncert til et pulserende dansegulv og videre til rolige omgivelser med lækre cocktails, hvor snakken fylder? Så skal du til VEGA på Enghavevej 40 på Vesterbro i København. 

VEGA er et af Danmarks mest kendte koncertsteder, hvilket kan grundes de smukke historiske omgivelser. Stedet har nemlig ikke altid fungeret som hovedpunkt for fest, farver og drinks. Det startede som Folkets hus til arbejderbevægelsen. Her blev der holdt møder og spændende arrangementer frem til 1990'erne, hvor de måtte dreje nøglen om. Huset er designet af den kendte arkitekt Vilhelm Lauritzen for mange år siden, tilbage i 1956. 

Den flotte arkitektur skaber rammen om en helt speciel koncertoplevelse, som du kan nyde i æstetisk flotte rammer, der samtidig kaster dig tilbage til en tid, men mørke træpaneler og håndværk i verdensklasse. 

Vega er et stort hus, som rummer alle slags arrangementer. Der findes to store musikscener, som er delt op efter navnene “store VEGA” og “lille VEGA”. Store Vega er, som navnet antyder, den største scene, som kan rumme op til 1500 stående publikummer, mens lille VEGA kan rumme 500 stående publikummer. Ikke nok med disse to flotte scener, så finder du også Ideal Bar, som byder dig på lækre cocktails i særklasse. 

Danmarks hovedstad rummer i indre by rigtig mange lækre spillesteder, men VEGA har mere at byde på gennem omgivelserne, der skaber en stemning af ren patina og luksuriøsitet. Her har du kunne opleve navne så som The Blue Van, Marie Key, James Morrison, Søren Huss og mange flere. Som noget nyt har stedet lavet et arrangement i januar, hvor de vise nye upcomming kunstnere frem. Med andre ord hjælper de Danmarks kulturliv på vej, og er nogle af de første til at annoncere store kommende musikere.

Du kan holde dig opdateret om arrangementer og se billeder fra dem på Vegas facebookside. På denne side, finder du også anmeldelser fra besøgende, som beskriver stedet som værende smukt og med god service. Akustikken omtales som værende af særlig kvalitet grundet rummets opbygning. 

Prisen på stedet er middel til høj. Du betaler for garderobe og drikkevarer. Til gengæld garanteres du en fantastisk oplevelse, hvor du udelukkende kan mindes en god aften i disse smukke, historiske omgivelser. Du kan læse mere om stedet på deres hjemmeside, hvor du også finde lister over kommende begivenheder. 
Adresse

Enghavevej 40
1674 København V


Kontakt info

Telefon: 33 25 70 11
Email: info@vega.dk


Website

VEGA's website


VEGA
VEGA
VEGA
VEGA