Urban Outfitters

Urban Outfitters


Hos Urban Outfitters finder du en flot og moderne butik, hvor de både har tøj til kvinder, mænd samt tilbehør til hjemmet, livsstilsprodukter og beauty. Urban Outfitters er en særdeles stor tøjbutik i hele to etager på Strøget, hvor du kan shoppe alt i herre- og dametøj til fornuftige priser. Du finder Urban Outfitters på adressen Østergade 42B.

Udover butikken i København er Urban Outfitters at finde rundt omkring i hele verden med over 200 butikker i både USA, Canada og Europa. I disse butikker finder du en livsstils forhandler som er dedikeret til at inspirere deres kunder gennem en unik kombination af produkter, kreativitet og kulturel forståelse. Brandet blev grundlagt i 1970 og har nu vokset sig stort til at sælge et stort udvalg af produkter til både mænd og kvinder.

Hos Urban Outfitters i København står de klar til dig at give dig den bedste professionelle service, som er særlig fordelagtig hvis du står og mangler noget nyt til din garderobe. Ønsker du i stedet at shoppe hjemmefra dig selv i stedet for at skulle forlade dit hjem? Så kan du med fordel tjekke deres hjemmeside ud, hvilket du kan når som helst du har tid. Her finder du også et stort udvalg af deres moderigtige tøj, livsstilsprodukter, beauty produkter samt tilbehør til hjemmet.

Tøjet du finder hos Urban Outfitters er særligt interessant for unge, og derfor er butikken helt sikkert værd for dig som studerende at besøge. Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du enten besøge deres butik i København eller tjekke deres hjemmeside ud.
Adresse

Østergade 42
1100 København K


Kontakt info

Telefon: 33 17 05 00


Åbningstider

Tjek det ud på hjemmesiden her.


Website

Urban Outfitters's websiteUrban Outfitters