Trend - København


Er du vild med accessories? Og ønsker du samtidig ikke at bruge alverdens penge på dette? Så er Trend netop stedet for dig! Trend i København finder du beliggende på adressen Købmagergade 42.

Hvad end du søger efter tøj, sko, punge, tasker, andre accessories, negle, makeup eller smykker, så kan du finde alt dette hos Trend. De har et stort udvalg af en masse forskellige ting, som alle er til fordelagtige priser. Derfor kan du nemt shoppe hos Trend, hvis du mangler noget til at pifte dit outfit op.

Priserne hos Trend er yderst fordelagtige. Det vil sige, det ikke er mange kroner, du skal af med, hvis du eksempelvis finder et par øreringe, en neglelak eller andet, der er med til at tilføje nogle lækre accessories til din påklædning. Derfor er Trend helt sikkert et oplagt sted for dig som studerende at shoppe accessories, Dog skal det siges, at kvaliteten stemmer overens med kvaliteten, så hvis du søger smykker eller andet der er langtidsholdbart er det ikke nødvendigvis her, du finder netop dette. Dog kan du finde en masse fine ting til billige penge, hvis du ønsker at finde et fint smykke eller andet til en aften ude, hvor du ønsker at have noget nyt på. Derudover kan du finde fine spænder og andre ting til dit hår. Der er derfor rig mulighed for at finde en masse brugbare accessories hos Trend.

Du kan finde Trend i deres fysiske butikker i enten Odense og København. Befinder du dig ikke i nogle af disse byer, men ønsker du stadig at købe billige accessories? Så kan du også følge med på deres hjemmeside her.
Adresse

Købmagergade 42
1150 København K


Kontakt info

Telefon: 50 89 46 22


Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 19.00
Søndag: 11.00 - 18.00


Website

trend.dk