Too Good To Go


Too Good To Go er en virksomhed beliggende i København, som ønsker at mindske madspild. Virksomheden blev startet af fem iværksættere, som startede idéen, da de så maden fra en buffet blive smidt ud efter lukketiden. De tænkte, at denne mad var “Too Good To Go” og herfra udsprang idéen til virksomheden: en app som skal hjælpe med at forhindre denne kæmpe madspild i Danmark. Årligt smides der mere end 700.000 ton mad ud i skraldespanden i de danske husholdninger, og derfor er kampen om madspild altså et væsentligt problem. Virksomheden startede i Danmark i 2016, hvor deres app blev lanceret. Denne app giver både mulighed for at mindske madspild, giver et godt måltid mad til billige penge samt støtter lokale forretninger. Ydermere bidrager både forretningerne samt forbrugerne med at styrke bæredygtigheden. Siden deres start i 2016 er det gået suverænt for Too Good To Go, som nu er blevet, ikke blot Danmarks største, men verdens største online markedsplads for overskudsmad.

Udover deres app åbnede Too Good To Go deres lokaler på Frederiksberg som er kaldt Too Good To Go Huset. Dette hus er dedikeret til at undervise mennesker, hvad end du er elev eller underviser, om madspild og bekæmpelsen af denne. Her arrangeres der forskellige aktiviteter, hvor det er muligt at komme forbi og redde overskudsvarer. Så hvis du befinder dig i indre by, kan du nemt komme en tur forbi Huset på Frederiksberg og se, hvad de har at tilbyde. Som studerende er det også muligt at komme forbi huset med henvendelser, hvis man eventuelt skriver en opgave om madspild. Du er altid velkommen til at kontakte Huset på deres email huset@toogoodtogo.dk. Ydermere kan du på Too Good To Go finde en webshop, som er en markedsplads for lækre overskudsvarer. 

I skrivende stund er Too Good To Go at finde i 14 europæiske forskellige lande, har reddet næsten 30 millioner måltider og har over 18 millioner brugere, hvilket har været med til at bespare over 71.000 ton CO2. Dette er helt klart med til at fortælle noget om deres succes, hvor godt forbrugere og virksomhederne har taget imod konceptet og hvor mange mennesker der ønsker at støtte op om at bekæmpe madspild.

Måden hvorpå Too Goo To Go fungerer, er ved hjælp at deres samarbejde med forskellige forretninger. I skrivende stund har Too Good To Go samarbejde med over 36.000 forretninger fordelt over hele Europa, hvoraf 2200 af disse forretninger er at finde i Danmark. Dette er alt fra restauranter, caféer, dagligvarebutikker og bagere. Så hvad end du søger at få fyldt dit køleskab op med nogle ekstra dagligvare, godt kunne tænke dig noget lækkert brød fra bageren eller måske ønsker at få en lækker omgang sushi til gode penge, så er alt dette muligt med Too Good To Go. Ydermere er appen særligt fordelagtigt for dig som studerende, som måske ikke har særlig mange penge til at spise ude og derfor ofte selv laver sin mad. Med Too Good To Go sparer du mange penge på god mad, og du kan derfor få et udsøgt måltid mad for få penge. Hvad end du ønsker at få en lykkepose fra en af dine yndlingsrestauranter, som selv har blandet udvalget til dig, eller du ønsker at fylde en box med mad fra en buffet, så er mulighederne mange. 

Hvis du ønsker at være med til at hjælpe dem deres motto, som er “Bekæmp Madspild”, så download appen allerede i dag. Det er nemt, simpelt og gratis, så hvorfor ikke få den downloadet med det samme? Her kan du se en oversigt over alle Too Good To Go restauranter/caféer mm. i nærheden af dig. På denne måde kan du få billig morgen/middag/aftensmad eller sågar snacks eller andre lækkerier, som appen ellers har at tilbyde. Hvis du både ønsker en grønnere planet og et lækkert måltid mad til billige penge, så er Too Good To Go appen et godt sted at starte. Så støtter du både en god sag, samtidig med du kan spare penge, hvilket helt sikkert er en SU venlig løsning.
Adresse

Landskronagade 66
2100 København Ø


Website

https://toogoodtogo.dk/da