TooGoodToGo

TooGoodToGo


Mange restauranter, har hver dag store mængder mad i overskud inden lukketid, hvilket har har store miljø- og klimatiske konsekvenser. For eksempel spildet af dyrkning til produktion og transport samt tilberedning i det enkelte køkken. Det er et spild, vi alle kan være med til at bekæmpe, men især restauranterne rundt i landet kan gøre en stor forskel. 

Med Too Good To Go er det nu nemt, at være med til at bekæmpe madspild!

Restauranterne lægger maden til salg, som de har i overskud den givende dag - og alt du skal gøre er, at afhente maden inden lukketid. Du får en boks udleveret i restauranten som du fylder med mad fra buffeten og derigennem står du pludselig med en boks takeaway - helt ned, til en flad 20'er! Du får ikke kun et lækkert måltid mad til billige penge - men samtidig er du med til at bekæmpe madspild. Det er super nemt og ikke mindst billigt, så hvad venter du på?

Maden, det vil sige boksene, købes via hjemmesiden www.toogoodtogo.com eller via den gratis app. Når du har købt et måltid mad, modtager du en kvittering som bekræftelse på dit køb. Denne vises i restauranten, og du er nu klar til at fylde boksen op med lækker mad - og ikke mindst med god samvittighed overfor miljøet. 

Prøv det nu: Besøg www.toogoodtogo.com eller download appen gratis idag!
Kontakt info

E-mail: info@toogoodtogo.com


Website

TooGoodToGoTooGoodToGo
TooGoodToGo
TooGoodToGo
TooGoodToGo