Tøjeksperten - København


Der er flere grunde til at man vælger at få nyt liv i sin garderobe. Om det er fordi du har beklædningsdele du mangler, eller om du blot trænger til at gå i noget nyt, kan du med fordel besøge Tøjeksperten, som eksperter i at sælge tøj til mænd. Tøjeksperten i København finder du beliggende på adressen Falkoner Allé 21.

Tøjeksperten er Danmarks største herretøjskæde, og som navnet antyder; er de eksperter i tøj. Butikken blev etableret i 1968, og de har derfor mange år på bagen, hvor de har fulgt de nyeste trends indenfor mode til danske mænd. 

Udover at være på toppe af de nyeste trends tilbyder firmaet også prismatch. Det vil sige at du har prismatch på alle de varer du har købt hos Tøjeksperten indenfor 30 dage. Er du heldig og kan du finde varen billigere i en anden dansk butik eller webshop, eller bliver prisen billigere ved tøjeksperten, får du differencen udbetalt. Det betyder at du altid kan stole på prisen når du handler hos Tøjeksperten. 

Er du glad for de varer du finder ved tøjeksperten, kan du altid blive medlem af Klub Tøjeksperten. Herefter får du 10% bonus på dit første køb, og 5% på alle fremtidige køb. Oveni vil du opleve ofte at blive tilbudt VIP-rabatter, mulighed for at deltage i konkurrencer og andre arrangementer. 

Har du svært ved at finde ud af, hvad du er vild med, kan du møde ind i en af deres 110 butikker. Her bliver du mødt af et mindset der viser dig, at personalet er eksperter i tøj. Du er sikret både god service og ekspertviden inden for herregarderoben. 

Har du styr på stilen, og ved du præcis hvad du søger, kan du besøge deres hjemmeside, og i stedet for shoppe direkte fra deres online lager. Med Click & Collect kan du nemt shoppe online, og gratis få det sendt med hurtig levering til din lokale Tøjeksperten. På den måde kan du nemt prøve tøjet og sende det retur hvis det ikke passer, uden at tænke på udgifterne for det. 

Dog kender vi alle til, at det kan være svært at finde tiden til fysisk at tage ned og prøve tøjet i en butik. Bare rolig - ved køb over 399 kroner tilbyder firmaet dig gratis levering. Derudover har du 365 dage til gratis at returnere dine varer, så du skal ikke frygte at tiden løber fra dig. 

Som en del af at følge med i de nyeste trends, sælger butikken populære mærker som Lindberg, Tommy Hilfiger, Bison, Minimum og mange andre. Derudover er de ikke bange for at eksperimentere, hvilket kan ses med deres nye Nanotex-behandlet skjorte. Det er en krølfri skjorte som både er Nanotex-behandlet mod pletter, og antibakterielt behandlet mod fugt. Med en Nanotex-skjorte behøver du hverken at bruge tid på at stryge din skjorte eller være bange for at spilde pletter på den.

Om du skal til et fint bryllup og leder efter et passende jakkesæt, eller om du blot har brug for hjælp til at bringe nyt liv i din garderobe, kan du finde behjælpsom personale i Tøjeksperten. Og kan du ikke finde det du leder efter i en af deres mange butikker, kan du uden tvivl finde det på deres hjemmeside.
Adresse

Falkoner Alle 21
2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 72 34 91 08
Email: frederiksberg@tojeksperten.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 17.00


Website

www.toejeksperten.dk