Tobis Café


Befinder du dig på Islands Brygge og ønsker du at besøge en lille café med god mad, så er Tobis Café helt sikkert et oplagt sted for dig at besøge. Tobis Café i København er nemlig beliggende i hjertet af Islands Brygge på adressen Leifsgade 3. På denne hyggelige placering byder caféen dig og dine studiekammerater ind til et godt måltid mad og noget lækkert at drikke.

Hos Tobis Café byder de på moderne dansk mad. Denne mad er tilberedt af råvarer fra sæsonen, for at maden på denne måde er af allerhøjeste kvalitet med råvarer som er friske og smagfulde. Har du en mindre sult, som du skal have stillet, kan du med fordel vælge mellem deres forskellige delikate rugbrødsmadder med hjemmelavet pålæg, som er oplagte at spise til frokost sammen med studiekammeraterne, hvis I skal have et måltid til studievenlige priser.

Hvis vejret tillader det, er det muligt at sidde udendørs og få serveret den gode mad i deres hyggelige udendørs omgivelser. Her får du en god service, god mad og en hyggelig atmosfære i denne lille café, som helt sikkert er et besøg værd. Målet for caféen er at servere et godt produkt med et smil og en behagelig service i hyggelige omgivelser. Hvis dette er noget, som du søger hos en café, så er Tobis Café det oplagte sted at besøge.

Hvis du blot ønsker en kop kaffe eller noget sødt til ganen, så er stedet oplagt til dette. Tag studiekammeraterne med til Tobis Café til jeres næste studiemøde, hvor I kan få serveret en lækker omgang morgenmad, frokost eller aftensmad eller måske blot en god kop kaffe eller et lækkert stykke kage.

Besøg Tobis Café og oplev den hyggelige stemning og den gode mad i dejlige omgivelser i hjertet af Islands Brygge.
Adresse

Leifsgade 3
2300 København S


Kontakt info

Telefon: 88 38 80 83
Email: kontakt@tobiscafe.dk


Åbningstider

Mandag - tirsdag: 08.00 - 19.00
Onsdag - fredag: 08.00 - 23.00
Lørdag: 10.00 - 23.00
Søndag: 10.00 - 20.00


Website

http://tobiscafe.dk/